Förbeställ Ikonernas död till Coriolis – Mörkret mellan stjärnorna

Du kan nu förbeställa Ikonernas död, den efterlängtade tredje och sista delen av den episka kampanjsviten Ikonernas nåd till det hyllade science fiction-rollspelet Coriolis – Mörkret mellan stjärnorna.

Boken kommer att släppas i början av nästa år. En förköpskampanj pågår och ger dig omedelbar tillgång till en beta-PDF av boken – du kan ge din feedback på innehållet innan boken går till tryck!

Handling

I syner kallar en närvaro ut från mörkret mellan stjärnorna. En närvaro som bär på svar inför framtiden – om profetian, de utvalda och kriget.

Boken

Ikonernas död blir en vackert illustrerad hårdpärmsbok på över 200 sidor. En del av innehållet:

  • Bakgrundsinformation för spelledaren som beskriver de händelser som hotar Tredje horisonten och dess invånare
  • Sången om Kua: Det första scenariot börjar med drömmar som för rollpersonerna tillbaka till Kua
  • Den tionde ikonen: Det andra scenariot sände rollpersonerna på ett diplomatiskt uppdrag inför det stundande kriget i Tredje horisonten. 
  • Horisontkriget: I det sista klimaktiska scenariot bryter kriget ut och rollpersonerna måste leda folket i Tredje horisonten till seger
  • Metaspelet låter spelledaren och spelarna tillsammans spela ut krigets utfall genom att styrka Tredje horisontens flottor i konflikter och frontförflyttningar. 
  • Ett utförligt appendix med över ett tjugotal olika skeppstyper från jaktskepp till slagskepp, som deltar i kriget.

Om du är intresserad av att förbeställa Ikonernas död kan du klicka här för att komma till Fria Ligans butik.

Coriolis – Mörkret mellan stjärnorna

Rollspelet Coriolis – Mörkret mellan stjärnorna är den omarbetade och expanderade utgåvan av det hyllade science fiction-rollspelet som kallats Tusen och en natt i rymden. Rollspelet är skapat av Fria Ligan förlag som ligger bakom de internationellt uppmärksammade och prisbelönade rollspelen The One Ring RPG, ALIEN The Roleplaying Game, Nordiska Väsen rollspelet, Ur Varselklotet rollspelet, Svärdets sång och Mutant: År Noll. Coriolis – Mörkret mellan stjärnorna vann ENnies domarnas Spotlight Award 2017 på spelmässan Gencon.

1 Kommentar on “Förbeställ Ikonernas död till Coriolis – Mörkret mellan stjärnorna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait