Smurfs Kart får sin första trailer

Microids och IMPS har precis släppt den första trailern till deras kommande racingspel, Smurfs Kart. Spelet är just nu under utveckling hos Eden Games, som har gjort andra ikoniska racingspel som Gear.Club Unlimited, Test Drive Unlimited och V-Rally, och kommer att släppas på Nintendo Switch den 15 november.

Spelet kommer att innehålla 12 olika banor att köra på, bland dem Smurfbyn och Gargamels hus. Du kommer även att kunna välja mellan 12 olika smurfar, bland dem Gammelsmurfen, Smurfan, Starksmurf och Lustigsmurf. Upp till fyra spelare kommer att kunna spela ihop samtidigt, eller så kan du välja att spela själv mot datorer.

Att spela Smurf Kart

Den nya trailern välkomnar spelarna till Smurfarnas Racingskola och introducerar de första stegen du måste ta för att vinna ett Smurf-race!

Steg 1: Att få en god start är ett bra sätt att hamna i täten! Gasa vid precis rätt tillfälle i början av racet för att få en speedboost!

Steg 2: Drifting hjälper dig att klara av de snävaste svängarna samtidigt som det ger dig en speedboost!

Steg 3: Lär dig alla banornas hemligheter! Använd ramperna, genvägarna och boostplattorna för att ta täten och lämna dina motståndare bakom dig!

Steg 4: Använd föremålen du plockar upp på bästa sätt! Kasta stora ekollon mot dina motståndare, ät sarsapariller för att ge dig själv en speedboost och använd bubblor för att under en tid inte ta någon skada alls! Dessutom har varje smurf en unik attack som de kan använda!

Microids

Microids är ett franskt spelföretag som grundades 1985. Deras huvudfokus ligger på fyra spelområden: äventyrsspel, racing-spel, retrospel och spel som inspirerats av andra välkända titlar. Genom samarbete med kända studier och författare (t. ex. Pendulo Studios, Eden Studios, Paul Cuissent, Philippe Dessoly och Pierre Adane) har Microids blivit en storspelare på den internationella spelmarknaden. De har bl a gett ut Nicky Boom (1992), Amerzone (1999), Road to India (2001), Syberia (2002), Sinking Island (2007) och BlackSad (2019).

///

Håll ögonen öppna för fler nyheter om Smurfs Kart i framtiden!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait