Rogue Games och Game Grumps presenterar: Homebody

Utgivaren Rogue Games och Game Grumps har presenterat sitt nya skräckspel, Homebody. Spelet kommer ut på PC och konsoler senare i år.

Om spelet

Homebody är ett psykologiskt skräckspel som är inspirerad av slasherfilmerna som kom ut på 1980-talet. Spelet följer Emily och hennes vänner när de blir förföljda av minnen från det förflutna i form av en skoningslös mördare. Det är upp till spelaren att upptäcka ett sätt att fly från huset innan mördaren slaktar dem, en efter en efter en…

Det släpptes även en trailer där man får se Emily gå runt i det stora huset, med kameravinklar som är verkar vara låsta, i likhet med de första Resident Evil-spelen.

Kommentarer från Game Grumps och Rogue Games

”Vi är besatta av skräckspel. När vi var färdiga med Dream Daddy var det helt naturligt att vi skiftade till att utforska skräckgenren,” sade spelregissören Jory Griffis. ”Vi var begeistrade över att få använda allt vi hade lärt oss om hur man berättar en historia i Dream Daddy i ett spel med en helt annan ton och nya ambitiösa spelupplevelser.”

”Vi är stora fans av allt som Game Grump gör,” säger Chris Archer, strategichef vid Rogue Games. ”I allt från deras komedi till deras egna utvecklade spel har Game Grumps allt som vi som utgivare vill bygga på och vi är jätteglada över att kunna hjälpa till att ge spelarna Homebody senare i år.”

Game Grumps

Game Grumps är ett underhållningsföretag som började som en Youtube-kanal. Mest kända från Game Grumps är Arin Hansen, en röstskådespelare och konstnär som är en av grundarna, och Dan Avidan, sångaren i bandet Ninja Sex Party som sedan nio år tillbaka är Arins komedipartner. Deras show består av att de spelar TV-spel och pratar om allt de kommer på i stunden, vare sig det har med spelet att göra eller inte. Om du vill veta mer om dem kan du ta en titt på deras Youtube-kanal.

1 Kommentar on “Rogue Games och Game Grumps presenterar: Homebody

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait