Rogue Trooper till Judge Dredd & the Worlds of 2000 AD går nu att köpa

Rollspelet Judge Dredd & The Worlds of 2000 AD har precis fått en ny setting, Rogue Trooper.

Rogue Trooper

Handling

I Rogue Troopers universum dominerar kriget för Nu-Earth allting. The Greater Nordland Republic och the Souther Confederacy är låsta i en evig kamp över en förgiftad planet. Desperata efter en fördel har sydborna utvecklat övermänskliga soldater som kallas för Genetic Infantrymen (GI:s) och har kastat dem mot fienden i hopp om att de kan sakta ner nordbornas framsteg. Trots att fienden är så många fler kan till och med en enda GI vara nog för att vända lyckan i en strid.

Det är dags att gå med i det sydliga försvaret, antingen som en vanlig människa eller en GI, för att slåss mot nordbornas oförtröttliga armé. Välkommen till Nu-Earth. Lämna inte huset utan din kemdräkt.

Boken

Rogue Trooper erbjuder flera olika nya raser (t.ex. Genetic Infantryman och Srigoi), en flertal nya karriärer som direkt talar om karaktärens militära service (både för den nordliga eller sydliga sidan), ny utrustning och nya fordon designade att hålla karaktärerna säkra under deras uppdrag, en ortnamnsförteckning över Nu-Earth, plus tips och tricks på hur man kan använda Rogue Trooper i andra settings med annorlunda teman. Med det eviga kriget för kontroll över Nu-Earth som bakgrund ger det här tillägget ett helt ny upplevelse inom Judge Dredd & the World of 2000 AD-världen.

Judge Dredd & the Worlds of 2000 AD

Du behöver Judge Dredd & the Worlds of 2000 AD:s huvudregelbok för att kunna spela Rogue Troopers. Det här rollspelet har dussintals olika världar som alla är baserade på de serieberättelser som har publicerats i den brittiska serieantologin 2000 AD sedan 1970-talet. Judge Dredd, den järnhårde polisen som har rollen som domare, jury och avrättare i den framtida dystopiska staden Mega City-One, är en av deras mest kända serier, men de har också publicerat serierna The A.B.C Warriors, Nemesis the Warlock och såklart Rogue Trooper. EN Publishing ansåg att serietidningens fiktiva världar hade potential till att bli bra rollspel och började skriva rollspelsböcker med världarna som bakgrund. De började med Judge Dredd och har sedan bara fortsatt att komplettera huvudregelboken med nya settings.

///

Klicka här om du är intresserad av att köpa Rogue Trooper, och om du inte har en kopia av Judge Dredd & the Worlds of 2000 AD Core Rulebook kan du köpa den här.

1 Kommentar on “Rogue Trooper till Judge Dredd & the Worlds of 2000 AD går nu att köpa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait