Nuverse och Second Dinner presenterar: MARVEL SNAP

För några dagar sedan presenterade Nuverse och Second Dinner spelet MARVEL SNAP, en revolutionerande spelupplevelse som släpper loss hela Marvel-multiversumet i ett fartfyllt, adrenalinpumpande CCG-spel. I MARVEL SNAP kommer fans att kunna skapa sitt drömlag av Marvel-karaktärer från en massiv lista av hjältar och bovar, samla oändligt många olika kortvarianter och få chansen att uppleva hur man spelar med samlarkort. Dessutom finns det nästan ingen väntetid i MARVEL SNAP eftersom varje match inte varar längre än runt tre minuter. MARVEL SNAP kommer att vara helt gratis att spela och lanseras senare i år på både mobil och PC, och kommer att vara tillgänglig på 13 olika språk.

Proppfullt med innehåll från dag ett

Vid lanseringen kommer MARVEL SNAP redan att ha 150 unika kort som var och en dessutom har flera olika variationer. Eftersom spelet har tillgång till allt och alla som har existerat i Marvel-multiversumet kommer det alltid att finnas nya kort för spelarna att samla på. Varje match kommer att ha tre slumpmässigt valda arenor med olika typer av speleffekter, vilket innebär att spelare måste vara beredda på de komplikationer som arenorna utsätter dem för. Med över 50 arenor i omloppet kommer det alltid kännas fräscht för spelarna.

Kommentar från Second Dinner

Ben Brode, en av utvecklingscheferna på Second Dinner, säger: ”Vi växte upp med CCGs och har spenderat årtionden med att designa dem. MARVEL SNAP är olikt alla CCG-spel som någonsin gjorts. Vi har jobbat outtröttligt för att försäkra oss att spelet har det djup som hardcore-spelare behöver samtidigt som vi har gjort det lätt att använda så att alla typer av spelare bara kan hoppa rätt in och ha kul. Vi är så glada över att få samarbeta med Nuverse så att vårt första spel kan nå ut till miljoner spelare.”

///

Håll ögonen öppna för fler nyheter om MARVEL SNAP!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait