JoJo’s Bizarre Adventure: All Star Battle R kommer ut i september

Jojo’s Bizarre Adventure: All Star Battle R har nu fått ett utsläppsdatum. Det blir den 2 september som remaken till detta älskade animéspel kommer ut på PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X/S, Xbox One och Switch.

Spelet kom först ut 2013 på PlayStation 3 och hade över 40 karaktärer från den långvariga mangaserien skapad av Hirohiko Araki. I den nya versionen finns det ännu fler karaktärer och i trailern får du ett smakprov på vad några av karaktärerna har i sitt arsenal. Många av röstskådespelarna från animén har repriserat sina roller i remastern, som även har uppdaterad grafik och förbättrad spelmekanik.

JoJo’s Bizarre Adventure

JoJo’s Bizarre Adventure börjar med berättelsen om den unge aristokraten Jonathan Joestar och hur hans värld vänds upp och ner när Dio Brando, sonen till mannen som Jonathans far tror sig vara skyldig livet, flyttar in i deras hus. I ett desperat försök att döda Jonathan blir Dio förvandlad till en vampyr och detta är början på striden mellan Dio och familjen Joestar, en strid som går från generation till generation, där varje Joestar på ett eller annat vis är berörd av Dios hat mot Jonathan.

Karaktärer

Här är alla karaktärerna du kommer att kunna spela som: Jonathan Joestar, Dio Brando från Phantom Blood, Will Anthony Zeppili, Joseph Joestar från Battle Tendency, Caesar Zeppeli, Lisa Lisa, Wamuu, Esidisi, Kars, Jotaro Kujo, Joseph Joestar från Stardust Crusades, Muhammad Avdol, Noriaki Kakyoin, Jean-Pierre Polnareff, Iggy, Hol Horse, Vanilla Ice, Dio Brando från Stardust Crusade, Josuke Higashikata, Koichi Hirose, Rohan Kishibe, Shigekiyo Yangu, Akira Otoishi, Blond Yoshikage Kira, svart-vithårig Yoshikage Kira, Giorno Giovanna, Bruno Bucciarati, Guido Mista, Narancia Ghirga, Pannacotta Fugo, Diavolo, Jolyne Cujoh, Ermes Costello, Narciso Anasui, Enrico Putchi, Johnny Joestar, Gyro Zeppelo, Funny Valentine, Robert E.O. Speedwagon (ny), Mariah (ny), Pet Shop (ny) och Diego Brando (ny).

///

Håll ögonen öppna för fler nyheter om JoJo’s Bizarre Adventure: All Star Battle R i framtiden!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait