Goat Simulator+ kommer till Apple Arcade

Coffee Stain Malmö har idag meddelat att Goat Simulator+ kommer till Apple Arcade. Spelet kommer snart att vara del av Apple’s populära spelprenumerationsservice som erbjuder obegränsad tillgänglighet till en växande samling av hundratals spel som kan spelas på iPhone, iPad, Mac och Apple TV.

Om Goat Simulator+

Goat Simulator+ låter spelaren ta rollen som Pilgor, en honget med endast ett mål i sikte: förgörelse. Spring, gör volter och stånga dig fram genom tre banor: Goatville, Goat City Bay och Buck to School. Förgör allt i din närhet med hjälp av de kaotiska fysiska lagarna, som är så komplicerade att inte ens utvecklarna själva riktigt förstår dem. Ju mer du förstör desto fler poäng får du, så lev ut dina mest destruktiva impulser och bli belönad för dem.

Efter att Goat Simulator släpptes på iOS och Android under 2014, och Nintendo Switch under 2019, har portabiliteten av denna high-tech simulator bara fortsatt att gå framåt och gett spelare ännu fler konsoler att leva ut sina vildaste getfantasier. Att spelet kommer till Apple Arcade markerar även företagets fortsatta stöd till mobilplattformer efter att ha startat Coffee Stain i Malmö under 2021.

Daniel Persson från Coffee Stain Malmö berättade att han ”var jättenöjd över att kunna meddela om lanseringen av Goat Simulator+ på Apple Arcade. I åtta år har Goat Simulator skänkt så mycket glädje och skratt till spelare på PC, konsoler och mobil och de är glada att få chansen att dela med sig ännu mer till de som använder Apples fantastiska spelprenumerationsservice.”

Om du vill få tag på Goat Simulator+ till Apple Arcade kan du klicka här.

Coffee Stain

Coffee Stain är ett spelutvecklings-, spelpublicerings- och spelinvesterarföretag baserat i Skövde, Stockholm, Malmö, Trollhättan och Göteborg. De har bland annat utvecklat Goat Simulator, A Story About My Uncle och Huntdown, och publicerat Deep Rock Galactic, Valheim och Midnight Ghost Hunt.

1 Kommentar on “Goat Simulator+ kommer till Apple Arcade

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait