Forest Ranger Simulator har lagts ut på Kickstarter

FreeMind Games har lagt ut sitt senaste projekt, Forest Ranger Simulator, på Kickstarter. Med detta simulatorspel hoppas de få spelare att få en ny uppskattning för vad som krävs för att ta hand om våra skogar, och, ännu viktigare, att få spelare att uppskatta verkliga skogar och hur nödvändiga de är för vår överlevnad. FreeMind Games säger att de hoppas mer på att spelet ska användas i skolan i utbildningssyfte än som ett vanligt TV-spel.

Vad kan du göra i Forest Ranger Simulator?

I Forest Ranger Simulator spelar du en skogsvaktare som är ansvarig för en bit skogsmark. Som skogvaktare är det ditt jobb att plocka upp all skräp du hittar i skogen och sortera skräpet på ett miljövänligt sätt. Bland skräpet i skogen finns det ibland fällor utlagda av tjuvjägare som du måste ta bort innan ett djur far illa. Det är också din uppgift att hjälpa skogens flora och fauna att trivas, bl. a. genom att placera ut bikupor och mata djuren som bor i skogen. Sist men inte minst måste du hålla ett öga öppet efter skogsbränder, vare sig de uppstår från hetta, åska eller vårdslösa människor.

Det finns några sätt du kan tjäna in-game pengar. Du kan bl. a. sälja honungen som dina bin gör eller sälja saker som du hittar i skogen på simulatorns Internet. Där kan du också handla varor som levereras direkt till din stuga. Använd dina in-game resurser för att köpa inte bara hjälpmedel, utan även möbler till din stuga för att göra den lite mer

Det finns med andra ord en hel del att göra, men med all den andlöst vackra naturen runtom kring när du jobbar kommer det inte att kännas som jobb alls.

///

Om du känner att Forest Ranger Simulator låter som ett intressant projekt kan du klicka här för att komma till dess Kickstarter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait