Valheim får ny uppdatering

Coffee Stain Publishing och Iron Gate Studio har meddelat lanseringen av den den nya Valheimuppdateringen The Mountain, som kommer att spelare ett ännu kyligare välkomnande i spelets bergsregion.

The Mountain

The Mountain-uppdateringen expanderar Valheims snötäckta region och innehåller helt nya grottor att utforska. Dessa Frost Caves liknar de Burial Chambers som finns i The Black Forest och de Sunken Crypts som du kan hitta i The Swamps. Grottorna erbjuder tre nya typer av monster att slåss mot, nya resurser och nya material som du kan använda för att skapa nya kläder och nya vapen.

”Vi ville att bergsregionen skulle ha lite mer kött på benen, säger Henrik Törnqvist, en av grundarna bakom Iron Gate Studio. ”Målet var att ge Mountains en liknande utmaning för hantera instängd miljö som spelarna upplever i The Swamps och i The Black Forest, och att ge dem en chans att slåss mot hela nya vilda monster. Du kanske har sett några fenringar som letar efter byten under natten, men har du någon gång undrat vart de tar vägen när gryningen anländer?”

Ett år på Steam Access

Den senaste uppdateringen kommer lagom till Valheim ettårsdag i Steams Early Access och inte långt efter den senaste uppdateringen, Hearth & Home, gav spelarna nya matrecept, byggnadsdelar och resurser inlagda i de fem olika regionerna som Valheim har för tillfället. Ända sedan Hearth & Home har Iron Gate Studio jobbat på ett flertal uppdateringar med nya monster, kläder och kosmetika. Mistlands, den kommande sjätte regionen, kommer att ge spelarna ännu fler fiender, nya resurser och en ny boss att besegra samtidigt som den bygger på Valheims berättelse.

///

Valheim är tillgänglig för 17 euro på Steam Early Access och kan spelas både på PC och Linux. Klicka här för att komma till spelets Steam-sida!

Endast de modigaste vikingarna kasta sig in i dessa grottor och komma tillbaka levande. Är du en av dem?

1 Kommentar on “Valheim får ny uppdatering

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait