Gotham Knights släpper ny speltrailer

Gotham Knights utvecklare Warner Bros. Montreal har avslöjat nytt spelmaterial för deras kommande co-op-spel med superhjältar och har även pratat om vilka plattformar som spelet kommer att släppas på.

Liksom Rocksteadys kommande Suicide Squad-spel kommer Gotham Knights endast vara tillgängliga på PC, PlayStation 5 och Xbox Series X/S. Spelet kommer inte att släppas på PlayStation 4 eller Xbox One. Warner Bros. Montreal förklarade i ett pressmeddelande att de vill ge den bästa möjliga spelupplevelsen till sina spelare, vilket innebär att endast använda de senast släppta konsolerna.

För tillfället ser det ut som att endast två spelare kan spela tillsammans i Gotham Knights. Om det finns något mode som kommer att kunna ha fyra spelare så har det inte avslöjats ännu.

Den nya trailern

I den senaste trailern får vi se mer om vad Red Hood och Nightwing kan göra. Nightwing slåss mot bovar med sin unika akrobatiska offensiv och rör sig runt staden med hjälp av en glidare, medan Red Hood föredrar sina pistoler och kraftfulla hopp.

Batman är ute ur leken och Court of Owls har börjat krypa ut ur skuggorna. Nu är det upp till spelarna att ta lagen i sina egna händer och ställa allting till rätta på Gothams gator. De kommer att ha fyra olika karaktärer att välja mellan: de förenämnda Nightwing och Red Hodd samt Bat Girl och Tim Drake som Robin.

Serieskaparnas inblandning

Skaparna bakom The Court of Owls-serietidningarna, Scott Snyder och Greg Capullo, har båda hållit sig uppdaterade under spelets utveckling. De är väldigt nöjda med hur Warner Bros. har översatt serietidningarna till TV-spel. De vet att The Court of Owls har många fans och ser fram emot när fansen själva kommer att kunna spela igenom den spänningsfyllda konflikten. Seriefansen kan dessutom se fram emot helt nytt material, eftersom Warner Bros. har byggt på handlingen från serietidningarna, bland annat med hjälp av Snyder.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait