Elden Ring, det mest sålda spelet på Steam den här veckan

Ända sedan Elden Ring släpptes den 25 februari har den varit det mest sålda spelet på Steam. Inte så konstigt, eftersom Software har varit väldigt effektiva med att hypa upp spelet de senaste åren, för att inte tala om alla Dark Souls-, Sekiro: Shadows Die Twice och Bloodborne-fans som har väntat på det senaste från FromSoftware.

Elden Ring

Elden Ring är ett action/rollspel utvecklat av FromSoftware och utgivet av Bandai Namco Entertainment. Spelet gjordes i samarbete med fantasyförfattaren George R.R. Martin. Spelet har släppts på Steam, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One och Xbox Series X/S. Trots att den bara varit ute några dagar har den redan fått extremt mycket bra kritik och vissa har redan dragit slutsatsen att den är en framtida klassiker.

I Elden Ring spelar du i tredje person. Spelets största fokus är kamp och utforskning av världen runtomkring dig. Många element kan kännas igen från föregående FromSoftware-spel, men den här gången har de velat fokusera mer på en öppen värld, där spelarna kan välja vilka utmaningar de vill ge sig på i vilken ordning de vill.

Handling

Elden Ring utspelar sig i The Lands Between någon gång efter att den titulära Elden Ring, en ring som symboliserar bärarens rätt att styra över riket, har splittrats i flera delar. Delarna, som kallas för The Great Runes, hålls just nu av drottning Marika The Eternal och hennes halvgudar till barn. Varenda en av dem har blivit korrumperade och förvridna på grund av kraften som fortfarande finns kvar i ringens delar. Du är en Tarnished, en person som blev förvisad under den förra ringbärarens styre, som kallas tillbaka efter att ringen blev splittrad och måste ge dig ut på en resa genom riket i ett försök att hitta alla delarna och bli den nästa Eldenlorden.

///

Det verkar som att FromSoftware som vanligt har träffat mitt i prick! Pröva på spelet själv på antingen konsol eller dator!

1 Kommentar on “Elden Ring, det mest sålda spelet på Steam den här veckan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait