Guardians of Fire har lagts ut på Kickstarter

Magical Miniature Game har lagt ut brädspelet Guardians of Fire på Kickstarter. Brädspelet är baserat på serietidningarna Guardians of Fire av Iman Tadayon. Tadayon är även en av skaparna bakom brädspelet.

Produktionen av brädspelet kommer att börja i september och hålla på till november för att sedan börja säljas i december.

Handling

För tusentals år sedan öppnade mänsklighetens evige fiende Ahriman en portal mellan Helvetet och Jorden. Med denna handling startade han den första striden mellan ljus och mörker. Sällskapet The Guardians of Fire skapades för att försvara mänskligheten mot Ahrimans attacker. Med hjälp av krafter givna från Ahura Mazda, ljusets gud, har The Guardians of Fires krigarpräster skyddat mänskligheten genom tiderna. Nu är det din tur att fortsätta kampen mellan det onda och det goda i brädspelet Guardians of Fire, där du kommer att möta varelser och monster tagna direkt ur den persiska mytologin.

Bli en hjälte och ta kontroll över en av krigarprästerna, eller kontrollera en hord av Ahrimans ondskefulla varelser. Kommer du att bli ljuset i mörkret eller kommer du att förinta mänskligheten för all framtid? Lyssna på ditt hjärta och välj sida.

Spelregler

Guardians of Fire är för 1-5 spelare över 14 år, tar ungefär 90 minuter att spela och utspelar sig under antikens mytologiska Persien. Spelet består av två sidor. En av spelarna spelar den onda sidan och kontrollerar Ahrimans armé. De andra spelarna kontrollerar Hjältarna, som måste samarbeta för att få stopp på de onda makterna. Varje sida spelar i tur-och-ordning med att få ihop sina strategier i hopp om att besegra deras motståndare.

Det finns en WIP-spelregelbok om ni är intresserade av att läsa fler detaljer om hur spelet funkar.

///

Om du vill veta mer om Guardians of Fire kan ni klicka här för att komma till dess Kickstarter. Håll ögonen öppna efter fler nyheter om brädspelet!

1 Kommentar on “Guardians of Fire har lagts ut på Kickstarter

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait