Dying Light 2: Stay Human på Nintendo Switch blir försenad

Techland har meddelat att Nintendo Switch-versionen av Dying Light 2: Stay Human kommer att bli försenad, bara ett par veckor innan spelet gör sin debut den 4 februari. Istället kommer det ta sex månader innan spelet kommer ut på Switch. Dying Light 2 på Switch är en molnversion som strömmar till konsolen och kan inte laddas ner lokalt.

I ett uttalande berättade Techland att Dying Light: Platinum Edition till Switch blev varmt emottagen av fans och hjälpte Techland att förstå att det är kvalité som är viktigast. Detta är anledningen till att de har valt att lägga extra tid på Switch-versionen.

Techland ville även förtydliga ett uttalande de gjort förut om spelet. Innan sa de att det kommer att finnas 500 timmars innehåll att spela igenom. Detta är fortfarande sant, men de ville förtydliga att detta gäller hela spelet med all dess extramaterial: det kommer inte att ta 500 timmar att spela igenom huvudkampanjen.

Handling

Viruset vann och mänskligheten har glidit tillbaka till att leva som under medeltiden. Bosättningen The City är mänsklighetens sista försök att ta sig upp på fötter igen. Du är en vandrare med mäktiga förmågor. Med diffusa minnen om ett förflutet som vägrar lämna dig ifred ger du dig iväg för att svar. Vilken effekt kommer du att ha på Stadens invånare? Välj sidor och välj ditt öde. Men vart än dina handlingar leder dig är det en sak du aldrig får glömma: din mänsklighet.

-Utforska Staden och möt karaktärer som kommer att förändra ditt liv.

-Välj dina sidor i konflikter och därmed dina vänner och fiender.

-Utforska de infekterades grottor under nattid.

-Spela tillsammans med upp till tre andra spelare.

///

Om du vill veta mer om Dying Light 2: Stay Human kan du besöka den officiella hemsidan här. Håll ögonen öppna efter fler nyheter om spelet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait