The Elder Scrolls Online: Deadlands får ny trailer

The Elder Scrolls Online: Deadlands har fått en ny trailer där de visar upp både nya spelmoment och DLC:ets antagonist, Mehrumes Dagon.

Deadlands är det senaste DLC-spelet till Elder Scrolls Online och är avslutningen på de tre DLC:erna Flames of Ambition, Blackwood och Waking flame, som allihopa kom ut under 2021. Spelet kom ut idag på PC/Mac, Steam och Stadia. De som vill spela på konsolerna PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One och Xbox X/S får vänta tills den 16 november. Spelet är gratis för ESO PLUS-medlemmar.

Handling

Den kataklysmiska avslutningen till Gates of Oblivion påbörjas! Utforska det instabila, ständigt föränderliga riket Oblivion och den bisarra staden Fargrave, samla mystiska nya allierade och ta reda på Mehrunes Dagons ultimata planer för Tamriel. I The Elder Scrolls Online: Deadlands är det upp till dig att stoppa prinsens demoniska planer.

The Elder Scrolls Online

The Elder Scrolls Online (ESO) är ett MMORPG utvecklat av ZeniMax Online Studios och utgivet av Bethesda Softworks. Det släpptes på Windows och OS X 2014 och är del av Elder Scrolls-serien.

Spelet utspelar sig på kontinenten Tamriel och har en handling som är indirekt kopplad till andra spel i Elder Scrolls-serien. Händelserna i spelet utspelar sig circa ett millenium innan The Elder Scrolls V: Skyrim och circa 800 år innan The Elder Scrolls III: Morrowind och The Elder Scrolls: Oblivion. Spelet börjar i The Wailing Prison i Coldharbour, där spelaren sitter fängslad. Hen måste fly därifrån och ta sig till The Hollow City för att sedan börja planera henoms attacker mot områderna som Molag Bal kontrollerar.

Spelaren kan välja mellan tio olika raser (Nords, Redguards, Bretons, Imperials, Dunmer, Altmer, Bosmer, Orsimer, Khajitit och Argonian) och sex olika klasser (Dragonknight, Sorcerer, Nightblade, Templar, Warden och Necromancer) när de skapar sin karaktär.

///

Om du vill veta mer om Elder Scrolls Online kan du besöka deras hemsida här.

4 Kommentarer on “The Elder Scrolls Online: Deadlands får ny trailer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait