Mark Hamill är värd för det digitala eventet Thunderful Worlds

Svenska spelföretaget Thunderful Games, som skapat den storsäljande SteamWorld-serien, bjuder in till Thunderful World, som är det första digitala eventet av sitt slag. Eventet kommer äga rum onsdagen den 10 november kl. 20:00 svensk tid, och kommer att streamas online via Twitch, Youtube och Thunderful Games hemsida. Som värd för eventet står ingen mindre än Hollywood-ikonen Mark Hamill.

Thunderful bjuder in till sitt första stora event, där man kommer att visa upp nya speltitlar och uppdateringar. Utöver nya titlar utlovas uppdateringar från indiesuccén Planet of Lana, som annonserades under Summer Game Fest tidigare i år. Mark kommer även att presentera nyheter gällande efterlängtade The Gunk och andra titlar från Thunderful Games titlar som Firegirl, Cursed to Golf, Source of Madness och White Shadows.

Förutom Mark Hamill så kommer eventet även gästas av Thunderful Groups VD Brjann Sigurgeirsson, Xbox-chefen Sarah Bond och andra kända branschprofiler.

”Thunderful World är ett perfekt sätt för oss att nå ut till fans och ny publik och visa vårt växande inflytande i spelindustrin,” säger Sigurgeirsson. ”När vi presenterade idén för Mark Hamill så förstod han vår vision direkt. Han blev eld och lågor, och ville gärna hjälpa oss förmedla den!”

”Thunderful World!? Jag kan inte minnas att jag har gått med på att promota någonting för Thunderful… eller så stod det någonting i den där boken Brjann råkade lämna här,” säger Mark Hamill. Skämt åsido, när jag såg den kreativitet och passion som låg bakom alla de fantastiska spel som Thunderful ska presentera, var det lätt att tacka ja till värdskapet!”

”Vågat, vackert och roligt! Det var mina första intryck av The Gunk när vi annonserade spelet,” säger Sarah Bond, CVP på Xbox. Jag är väldigt glad att vi nu får se mer av The Gunk under Thunderful World, och att vi får vara en del av det fortsatta arbetet att lansera spelet exklusivt på Xbox, PC och Game Pass.

Thunderful World presenteras i stolt samarbete med Xbox och The Mix. För mer information om Thunderful World, gå in på Thunderfuls hemsida, där eventet också kommer att streamas. Hemsidan kommer regelbundet uppdateras med nyheter och uppdateringar.

1 Kommentar on “Mark Hamill är värd för det digitala eventet Thunderful Worlds

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait