Among Us har fått en ny uppdatering

Among Us har fått en ny uppdatering som bland annat lägger till en helt ny in-game affär och fyra nya roller.

Affär

Uppdateringen, som kallas för The Cosmicubes Update, introducerar en affär där spelare kan köpa diverse olika kosmetiska föremål som hattar, skinn, husdjur och visir. Dessutom kan de även köpa samlingar av föremål för ett mindre pris. Spelare behöver inte använda riktiga pengar för att handla i affären. Valören Beans är en av två valörer som används i affären och du tjänar dem genom att spela spelet: ju bättre du gör ifrån dig, desto fler Beans tjänar du. Om du däremot vill använda riktiga pengar för att handla det du vill ha i affären snabbare använder du dig av valören Stars.

XP-system

Ett nytt XP-system har lagts till spelet. Spelare får XP genom att mörda besättningen, avsluta uppgifter, gissa korrekt och vinna matcher. Din level gör inte mycket annat än berättar för andra spelare hur mycket du har spelet Among Us.

Nya roller

Det har lagts till fyra helt nya roller:

Scientist – Titta på besättningens liv när du vill (Crew)

Shapeshifter – Förvandla dig till en av besättningen (Imposter)

Engineer – Kan använda ventilerna (Crew)

Guardian Angel – Kan beskydda den resterande besättningen efter att du har blivit mördad (Crew)

Among Us

Among Us är ett samarbetsspel i stil med One Night Ultimate Werewolf där spelarna antingen är besättning (Crew) eller bedragare (Imposters). Medan besättningen gör allt de kan för att avsluta alla uppgifter som finns på skeppet (eller forskningsstation, luftskepp osv beroende på vilken karta du använder) ska bedragarna mörda besättningen utan att besättningen vet vilka de är. Spelarna kan gå in i möten (antingen genom att hitta en död kropp eller genom att trycka på ett alarm) för att prata med varandra och rösta ut folk.

Besättningen vinner om alla i deras grupp lyckas med sina uppdrag (de kan fortsätta göra dem även efter att de har blivit mördade) eller om de lyckas rösta ut båda bedragarna. Bedragarna vinner om de lyckas få ner besättningen till antalet levande bedragare.

1 Kommentar on “Among Us har fått en ny uppdatering

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait