Plaid Hat Games presenterar: Familiar Tales

Plaid Hat Games presenterar deras kommande berättande brädspel, Familiar Tales. Spelet är för spelare över 7 år, kan ha mellan 1-4 spelare och tar runt 45 minuter att spela.

Familiar Tales är ett spännande berättande brädspel där spelarna tar rollen som en trollkarls familjärer vars uppgift är att beskydda och uppfostra en prinsessa. De måste skydda henne från de krafter som mördade hennes familj, men måste också göra sitt bästa för att uppfostra henne på bästa sätt.

Handling

I ett fjärran kungarike har ondskefulla makter förgjort en kungafamilj. Den enda som överlever massakern är ett litet spädbarn. Hennes enda beskyddare är några familjärer som försvinner ut i vildmarken med flickebarnet. Onskans hand sträcker sig efter dem för att avsluta jobbet. Kan dessa familjärer skydda barnet från sådan ondska och hjälpa henne växa upp till att bli en vis drottning?

Spelets innehåll

-Spelarna kommer att utforska en massiv värld med hjälp av en berättelse fylld med olika livsstigar och unika karaktärer. Slåss mot fiender och utforska varenda liten vrå av denna magiska värld.

-Upplev en professionellt berättad, orkestrerad fantasy epik. Appen som du behöver för att spela är kompatibel med både Mac och Windows. Appen innehåller även en digital regelbok. Föreställ dig att appen är en gamemaster och du är en rollspelare.

-Ett innovativt kortsystem som låter spelare levla upp sina familjärer genom att bygga en kortlek. Spelarna kommer att behöva använda korten för att klara av alla hinder som de möter under spelets gång.

-Samla resurser på dina resor för att skapa mäktiga föremål, vapen och rustning. Familjärerna kommer att behöva använda deras resurser för att ta hand om barnet och göra allt de kan för att göra barnet glad, annars kommer någonting… konstigt… att hända.

///

Om du vill veta mer om Familiar Tales kan du besöka dess infosida på Plaid Hat Games hemsida här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait