Ny uppdatering till Arkham Horror: The Card Game-kampanjen The Circle Undone: Return to the Circle Undone

Fantasy Flight Games har precis släppt Return to the Circle Undone, den nya uppdateringen till Arkham Horror: The Card Gamekampanjen The Circle Undone. Nu kan du återvända till Silver Twilight Lodge och uppleva en helt ny berättelse med nya scener och nya verktyg.

Handling

Din tarotläsning är inte färdig än. Mörka intriger har återigen svept över Silver Twilight Lodge. När korten berättar en ny historia kommer du att inse att du är nyckeln till dess hemligheter. Det är dags att återvända till detta skräckkapitel och låta turen styra ditt öde än en gång.

De nya korten

Return to the Circle Undone kastar om kampanjen med helt nya scen-kort. Till exempel kan du i en scen fråga ut senatorn Nathaniel Rhodes vilka intriger som sker bakom Silver Twilights fasader medan du i en annan rider en Nightgaunt Steed för att utforska tomrummet mellan världarna. Alla dessa nya scener gör att din historia kan börja, fortsätta och avslutas på sätt du aldrig har sett förut, och ökar omspelbarheten i spelet.

Förutom scener kommer det även nya verktyg till din kortlek, som till exempel Moon Pendant, som ger dig ett extra Tarot-fält. Använd dessa verktyg för att öka dina chanser att lyckas i scenerna.

Som en extra bonus följer en kortlek med med tarotmotiv som kan användas som ett valfritt tillägg för att sätta lite extra spänning och variation till scenerna. Dessa 22 kort kan antingen hjälpa dig eller stjälpa dig beroende på om det kommer upp uppvänt eller nedvänt. Ta kortet The Lovers VI till exempel: uppvänt ger det dig en allierad som kan hjälpa dig i scenen, men när det är nedvänt tar den bort en allierad från din kortlek. Eller Strength VIII, som uppvänt gör dig snabbare, men nedvänt gör dig långsammare.

///

Det kommer att dröja lite innan Return to the Circle Undone kan köpas på Fantasy Flight Games hemsida, men den kommer snart att vara tillgänglig. Du behöver en kopia av Arkham Horrors: The Card Game samt The Circle Undone innan du kan spela Return to the Circle Undone.

1 Kommentar on “Ny uppdatering till Arkham Horror: The Card Game-kampanjen The Circle Undone: Return to the Circle Undone

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait