Trove kommer till Nintendo Switch nu i sommar

Spelpubliceringsföretaget gamigo har kommit ut med nyheten att deras spel Trove kommer att släppas nu i sommar på Nintendo Switch.

Trove

Trove är ett unikt, charmigt MMO-spel fullt av spännande innehåll som konstant utvecklas. Spelare kan uppleva voxelpackade äventyr i stora, färgrika kubvärldar eller bege sig ner i de mörkaste grottorna i ett försök att hitta skatter som ny rustning och nya färdigheter. De kan också köra kortare lopp med svåra minispel och gåtor, eller slåss mot andra spelare i det actionfyllda Bomber Royale- modet. Vare sig de föredrar att slåss, skapa, byta, utforska, bygga eller bara hänga med vänner så har Trove någonting för alla.

Varje värld som du börjar i är helt unik. Spelare kan även skapa egna privata världar som de kan bjuda in sina vänner i. I dessa privata världar kan du skapa egna banor, landmassor, strukturer och till och med båtrace. Dina bästa ideer kan till och med komma att vara med i Troves äventyrsvärldar.

Spelets RPG-aspekt har en mängd av olika klasser för olika typer av spelstilar som kommer att utökas efter hand. Två av klasserna är Candy Barbarian, som är en expert på närkamper, och Fae Trickster, en magiker som attackerar på avstånd. Spelarna kan dessutom ändra klass på mitt under spelet.

Med Troves styrka i spelardrivet innehåll och en spelvärld som stödjer det eviga flödet av kreativitet och fantasi är Nintendo Switch den bästa konsolen för att expandera spelets kommunity.

gamigo

gamigo är en av Europas och Nordamerikas ledande publiceringsföretag när det gäller online- och mobilspel. Företaget har över 30 onlinespel (MMO) tillhörande diverse olika genrer: FPS-shooters, fantasy RPG:s, bygg/strategispel och mobilspel är bara några få av dem. Företaget har funnits sedan 2000 och har under de senaste 20 åren köpt in spel från världens alla hörn.

///

Håll ögonen öppna för fler nyheter om Trove i framtiden!

2 Kommentarer on “Trove kommer till Nintendo Switch nu i sommar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait