gamigo presenterar nytt spel: Fractured Online

gamigo presenterar deras senaste MMORPG, Fractured Online. Spelet är utvecklat av Dynamight Studios och är ett sandlådespel som utspelar sig i en fantasyvärld bestående av tre raser: människor, viltfolk och demoner. I denna värld är det helt upp till om du vill samarbeta med andra spelare eller bara kriga med dem.

I Fractured Online kan du välja mellan tre raser: människor, viltfolk och demoner. Varje ras ger en annorlunda spelupplevelse eftersom valet har effekt på vilka typer av samhällen spelarna kan leva i och hur de påverkar de andra spelarna. Om du föredrar en mer stillsam spelstil kan du leva i viltfolkens byar, där samarbete och försvar står i centrum, eller leva som en människa i ett feodalsamhälle. Om du däremot känner för att ställa till det för de andra spelarna är demon ett mer passande val. När du väl har valt ras är det dags för dig att gå in i världen och söka efter kunskap.

Fractured Online innehåller ett så kallat Knowledge System, där spelaren går upp i level genom att söka kunskap och finslipa sina färdigheter. Det går så klart att slåss mot både monster och andra spelare; det är bara inte nödvändigt för att gå upp i level, vilket är en stor skillnad om man jämför med andra RPG-spel.

En annan skillnad är att alla föremål skapas av andra spelare i världen. Det lönar sig därför att ha en bra relation med åtminstone vissa av spelarna, om inte annat för att du inte ska behöva slåss för varenda vapen du vill ha tag i.

gamigo

gamigo är en av Europas och Nordamerikas ledande publiceringsföretag när det gäller online- och mobilspel. Företaget har över 30 onlinespel (MMO) tillhörande diverse olika genrer: FPS-shooters, fantasy RPG:s, bygg/strategispel och mobilspel är bara några få av dem. Företaget har funnits sedan 2000 och har under de senaste 20 åren köpt in spel från världens alla hörn.

///

Om du vill veta mer om Fractured Online kan du besöka dess hemsida här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait