Gratis nedladdning för Mad Skills Motocross 3 är nu tillgänglig

Den svenska spelutvecklaren Turborilla AB har meddelat att spelet Mad Skills Motocross 3 nu finns tillgänglig globalt för gratis nedladdning i App Store och Google Play. Föregångaren till det efterlängtade mobilspelet har mer än 55 miljoner nedladdningar på både iOS- och Android.

Att spelet skulle släppas den 25:e maj tillkännagavs med en trailer. Trailern producerades av IMOV Studios, som är baserade i Danmark.

Mad Skills Motocross 3

Mad Skills Motocross 3 toppar sina föregångare med kraftigt förbättrad 3D-grafik, nya online-mästerskap och multiplayer-evenemang, mer realistiska motorcyklar med uppgraderbara delar, ljud som spelats in på en riktig motocrossbana samt ett massivt urval av valmöjligheter för att skräddarsy spelupplevelsen. Fysiken i spelet har förbättrats och inkluderar så kallade ”whips”, en slags flygmanöver som ofta anses vara det ultimata tecknet på snygg stil i motocross. Fysiken togs fram med hjälp av ett test-team mestadels bestående av motocrossförare.

Motocross-TVspelsserien har blivit framgångsrikt, delvis på grund av sitt starka rykte i världen bland motocross- och actionsporter. Även om det på många sätt är ett arkad-sidoscrollande racingspel, har spelet delar av fysisk realism som starkt tilltalar såväl motocrossåkare som spelare.

Kommentarer om Mad Skills Motocross 3

”Om du letar efter det bästa mobila motocross spelet som finns, se till att skaffa Mad Skills Motocross 3,” säger Justin Cooper, en professionell förare som nyligen vann 250 West Supercross-mästerskapet i USA. Cooper är också en av de bästa Mad Skills Motocross 2-spelarna i världen, efter att ha kvalificerat sig för spelets VM-evenemang i Stockholm 2017. Han var en av endast tolv spelare i världen som gjorde det.

”Vi är så sjukt glada att äntligen få släppa Mad Skills Motocross 3 till alla fans,” säger Turborillas VD, Mattias Wiking. ”Mad Skills Motocross-serien är vad vi byggt upp företaget på, och jag tycker att det här är det bästa spelet vi någonsin har gjort. Vi ser fram emot att få feedback från våra spelare och fortsätta utveckla spelet med nya idéer och innehåll under de kommande åren.”

///

Om du är intresserad kan du ladda ner Mad Skills Motocross 3 här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait