gamigo och Eden Restoration Projects har ett gemensamt välgörenhetsprojekt under December

När nu året går mot sitt slut kommer gamigos olika spelcommunityn att kunna ta del av den världsomfattande välgörenhetsprojektet Eden Restoration Projects. För varje gamigos Jul-specialpaket som blir köpt lovar Eden att plantera träd någonstans i världen. På välgörenhetens hemsida kan spelare hålla koll på hur långt de har kommit på sitt favoritspel och vilken position de har på speciella leaderboards som sparar communityns framgångar, och hur många spelare som har tagit del av projektet.

Tack vare spelare över hela världen har över 113 100 trä planterats av lokala arbetare, vilket har gett över 1 000 dagar av jobb för individer och familjer i nöd. Detta samarbete mellan gamigo group och Eden Reforestation Projects kommer att fortsätta under hela December. Edens planterare kommer inte bara att plantera träd i utsatta områden utan kommer även att få en välförtjänt betalning för deras värdefulla arbete tack vare spelarnas support. Spelare kommer i sin tur att få värdefulla ingame items för varje paket som köps.

I denna tid av solidaritet kan spelare även vinna värdefulla priser om de går med i välgörenhetslotteriet. För varje träd som planteras kommer spelare att få en inbjudan till lotteriet. Ett annat alternativ är att göra gamigos undersökning, men då får du endast EN inbjudan.

Du kan hitta mer information om projektet på deras hemsida eller genom att titta på deras trailer.

Eden

Eden Reforestation Projects kämpar aktivt mot klimatkrisen genom att plantera träd och återinföra skogssystem vilket förminskar förödelsen som avhuggning skapar. Men det här är inte allt de gör; de skapar även arbetstillfällen för lokala arbetare. Att arbetarna som får göra ett hederligt jobb som dessutom är ordentligt betalt och alla är välkomna, kvinnor och ensamföräldrar inräknade, gör att de inte behöver sälja sig själva som slavar för att överleva.

gamigo

gamigo har över 30 onlinespel (MMO) tillhörande diverse olika genrer: FPS-shooters, fantasy RPG:s, bygg/strategispel och mobilspel är bara några få av dem. Företaget har funnits sedan 2000 och har under de senaste 20 åren köpt in spel från världens alla hörn.

///

Ta en titt om du vill göra en god gärning!

1 Kommentar on “gamigo och Eden Restoration Projects har ett gemensamt välgörenhetsprojekt under December

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait