Huntdown kommer snart att få en samlarupplaga

Spelutvecklaren Easy Trigger Games och spelutgivaren Coffee Stain Publishing har gått in i ett samarbete med utgivaren Clear River Games. Tillsammans har de nu gett detaljerna om deras utsläpp av Huntdowns fysiska samlarupplaga vid Limited Run Games #LRG3.

Huntdown

Huntdown är ett modernt arcadespel som har blivit en stor succé sedan det släpptes förra året. Nuförtiden finns spelet tillgängligt på Steam, Epic Games Store, Xbox One, PlayStation 4, Nintendo Switch och som mobilspel. Spelet utspelar sig i en dystopisk, cyberpunk framtid där du spelar rollen som en av tre unika prisjägare. Vare sig du spelar Story- eller Arcade-mode så finns det gått om både skjutvapen och one-liners att rikta mot dina fiender när du tar dig genom de vackra, handmålade 16 bit pixel art bakgrunderna.

Samlarupplagan

Spelets kommande samlarupplaga kommer i en passande PC-väska i retrostil fylld av exklusivt innehåll. Detta inkluderar bland annat en begränsad John Sawyer-actionfigur, spelets syntiga musik på kassettband, fyra autentiska klädlappar med gängmärken från spelet, en vacker 56-sidors konstbok, en gigantisk dubbelsidig affisch, ett instruktionshäfte och tre knappstiftar. Specialupplagan kommer att vara tillgänglig till både PlayStation 4 och Nintendo Switch-versionerna. Besök Huntdowns hemsida för mer information om hur du får tag på samlarupplagan.

Citat om samlarupplagan

”Att se Huntdown komma till liv i form av actionfigurer och kassettband är som att se en barndomsdröm bli sann för oss på Easy Trigger och vi hoppas att våra 80-tals entusiaster till fans kommer att känna samma sak!” säger Tommy Gustafsson, en av Easy Triggers grundare.

Douglas Bogart, en av grundarna till Limited Run Games, säger: ”Vi är glada över att samarbeta med Clear River Games för att hjälpa fansen att få tag på Huntdowns samlarupplaga på Limited Run Games. Huntdown är den perfekta mixen av 80-tals nostalgi, shoot’em up och 16 bit action. Vi tror att fans av genren kommer att bli glada över denna samlarupplaga värdig ett sånt badass spel!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait