Dark Eye-klassikerna Chains of Satinav och Memoria är nu tillgängliga på konsoler

Igår släppte Daedelic de två Dark Eye-spelen Chains of Satinav och Memoria på konsoler. Nu kan du spela dessa klassiska point-and-click-spel på Nintendo Switch, Xbox Series X/S och Xbox One, samt Playstation 4 och 5.

Handling

I The Dark Eye: Chains of Satinav spelar du rollen som fågelfångaren Geron, som får i uppgift av kungen att fånga in några mystiska kråkor som förpestar det vidskepliga och konfliktfyllda kungariket Andergast. Men Gerons uppgift visar sig inte bara vara svårare än beräknat, det visar sig också vara första steget till ett av hans livs största äventyr när hans uppdrag leder honom till landet Aventuria.

I The Dark Eye: Memoria får du uppleva två berättelser i en. Genom att resa till olika tidsperioder får du följa Sadja, en prinsessa från södern som vill bli krigshjälte, och Geron, huvudkaraktären i Chains of Satinov, som vill bryta en förbannelse lagd på hans flickvän. Deras resor sätter igång ett kedja av händelser som kopplar samman både Sadja’s och Geron’s berättelser och hotar att förvandla nutiden till ett för länge sedan glömt förflutna.

Spelen har:

-Storslagna berättelser skrivna av erfarna författare som innan har skrivit äventyr till rollspelet The Dark Eye.

-Fantastisk fantasy-musik och röstskådespel av hög kvalité som får dig att sjunka ner i berättelsen.

-Touchscreen på Nintendo Switch.

-Vackert målade 2D-bakgrunder och spelkaraktärer i 3D av hög kvalité.

Daedelic Entertainment

Daedelic Entertainment publicerar och utvecklar spel till alla möjliga plattformar. Företaget har spel i alla möjliga genrer: äventyrsklassiker, RPG:er, strategi och multiplayer för att bara nämna några av dem.

Företaget är baserat i Tyskland och är en av Europas mest erkända publicister och utvecklare inom spelbranschen. Några av deras mest kända spel är Deponia (2012), The Whispered World (2009), och Edna & Harvey-serien (2008-2019).

///

Klicka här för att komma till Daedelic Entertainments hemsida, där du kan läsa mer om spelen och om företagets kommande projekt.

2 Kommentarer on “Dark Eye-klassikerna Chains of Satinav och Memoria är nu tillgängliga på konsoler

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait