Nyheter från Mylingspel

Mylingspel är en hobbysammanslutning av likasinnade, uppbackad av en enskild firma, vars syfte är att utveckla rollspel. Sammanslutningen har funnits i tio år och har gett ut ett tiotal olika rollspel under åren som gått. 2020 har varit ett produktivt år för dem. Här kan du läsa några nyheter från dem.

Legend

Magirollspelet Legend är äntligen färdigt och finns att köpa som PDF-fil tills de har fått in några fler förhandsbeställningar till trycket. Priset kommer att justeras uppåt efter tryck och lär hamna nånstans mellan 380 och 450 kr. Därför är det smart att förbeställa om du är intresserad av en hårdkopia, om du vill få den lite billigare.

Leviathan

Mylingspels dystopiska rollspel Leviathan kommer att få en ny bok: Under Ytan Volym II. Den kommer att släppas så fort Legend har gått på tryck. Boken är alltså färdig, det är bara tryckoriginal kvar att generera.

Pirater!

Det kommer troligen att komma en kickstarter för det historiska matinérollspelet Pirater!: Verson 1.6 någon gång nu i vinter. Boken finns redan som en PDF-beta, men endast för utvalda personer.

Mylingspel har börjat fila lite mer på Pirater! 2 med tillbehör, inklusive regelbok nummer två i form av En Garde! IV. Det kommer dock att dröja ett par år minst innan det är färdigt.

Skuggornas mästare

Mylingspel har skaffat sig en skribent som ska skriva äventyret till Skuggornas sällskap, en ny bok till det B-filmsinspirerade rollspelet Skuggornas mästare.

Bortom

Bortom 2, uppföljaren till det rosade skräckrollspelet Bortom, kommer sannolikt att komma upp på Kickstarter nästa år, någon gång efter att Jericho till Leviathan har släppts.

///

Om du vill veta mer om Mylingspel kan du besöka deras hemsida här. På hemsidan kan du även läsa mer om de respektive rollspelen och, om du blir intresserad av att pröva på någon av dem, köpa böckerna som hör till.

1 Kommentar on “Nyheter från Mylingspel

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait