Äventyret Shadows in the Mist: Crucible of Life till Warhammer: Age of Sigmar: Soulbound finns nu att köpa

The Crucible of Life är det tredje äventyret i Warhammer: Age of Sigmar: Soulbound-kampanjen Shadows in the Mist. De två föregående äventyren Blood Tide och Rotten to the Core är tätt kopplade till Crucible of Life, men det är möjligt att spela äventyret själv utan de två första.

Handling

Den sista överlevande från en expedition stapplar sig fram på Anvilgards gator och yrar om en gömd Stormvault och en artefakt med otroliga krafter. Nyheten sprids snabbt och drar till sig Blackscale Coils uppmärksamhet, en kabal av Aelves som kontrollerar stora delar av Anvilgard med hjälp av hot och mörk magi. Grand Conclave kan inte låta dem nå den först och skickar dig och dina kamrater efter artefakten. Två expeditioner som tävlar mot varandra när de söker efter Stormvault är dömt på förhand att leda till trubbel. Men det är inte bara Blackscale Coil som ni behöver oroa er över. Först måste ni slå sig igenom de dödliga djunglerna på Crucible of Life.

Warhammer: Age of Sigmar: Soulbound och Shadows in the Mist

Warhammer: Age of Sigmar: Soulbound är en serie rollspelskampanjer som utspelar sig i Mortal Realms-universumet (en Soulbound är en mäktig hjälte vars handlingar kommer att forma Mortal Realms framtid).

Shadows in the Mist är en Soulbound-kampanjbok som introducerar spelaren till den korrupta staden Anvilgard och de olika grupperna som kämpar över makten. Boken innehåller sex äventyr. Blood Tide, Rotten to the Core och Crucible of Life är de tre första äventyren i boken som har blivit publicerade digitalt till de som förbeställt och i sinom tid kommer de bli följda av Petrified Wood, Aqua Nurglis och Balancing the Scales. Boken i sin helhet kommer att släppas lite senare i år (något exakt datum finns inte än).

///

Om du är intresserad av att köpa någon av de digitalt publicerade äventyren eller förbeställa Shadows in the Mist är det bara att klicka här.

1 Kommentar on “Äventyret Shadows in the Mist: Crucible of Life till Warhammer: Age of Sigmar: Soulbound finns nu att köpa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait