DarkEnergy har lagts ut på Kickstarter

Entanglement Interactive har lagt ut sitt rollspel DarkEnergy på Kickstarter.

Handling

I en version av vår egen värld slits barriären mellan världarna sönder och Jorden blir bombarderad med magi och monster på en global skala, vilket leder till det moderna samhällets kollaps. Världen har officiellt gått under. Nu är det upp till dig hur dess framtid kommer att utvecklas.

Setting

I DarkEnergy visas en värld i stadig förändring, där vår moderna teknologi utmanas av ankomsten av kraftfull magi. Det är en värld som vuxit bort från de klassiska rollspelsgenrerna för att bli någonting helt nytt.

Rollspelet låter spelare välja om de vill vara berättelsens hjälte, dess bov eller en simpel överlevare och har både goda och onda val som hjälper dig att formge din karaktär. Det finns även ett särskilt system för Tro/Panteon med bonusar som belönar en karaktärs tro och gör att det spelar större roll att vara religiös i det här rollspelet mer än i klassiska rollspel.

Rollspelets innehåll

Möjligheten att vara God, Ond eller Neutral

Spelbara förbannelser – Var-sjukdom och vampirism

Flera olika världar – varje ras har en hemvärld som är redo att utforskas

3 spelsettings – Classic Fantasy, Modern Apocalyptic och Near Future

Mytologi/Panteon bonussystem

Vapen, fordon, besvärjelser och färdigheter från både vår moderna nutid och från klassisk fantasy

Ny antropomorfisk ras, Kefali, med flera olika djur att välja mellan

Nya raser som kan vara Små, Medium eller Stora

Nya klasser (ex. Ingenjör och Modern Soldat)

Kläder som tar ner skada (ex. rustning)

Ett förenklat magisystem

Teknik för att skapa runor

Teknik för att skapa magiska tatueringar

Följeslagare och hejdukar

Cyberteknik

Mutationer

///

Det mesta av boken har redan skrivits. Det enda som saknas är konstverk, vilket är anledningen till Entanglement Interactives Kickstarter. Efter att tiden går ut om några veckor räknar de med att ta sex månader för att få färdigt alla konstverk och sedan kommer det att ta ytterligare några månader till innan boken publiceras. Ta en titt på deras Kickstarter och se om DarkEnergy är någonting för dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait