Nytt Indiana Jones-spel på gång

Machine Games, utvecklarna bakom Wolfenstein, har bekräftat att de just nu håller på att utveckla ett Indiana Jones-spel som kommer att publiceras av Bethesda. Bethesda lade ut en teaser-video på Twitter som du kan titta på här.

Spelet kommer att berätta en helt originell historia oberoende av annan Indiana Jones-media. Historien kommer att utspela sig i höjden av Indiana Jones karriär.

Det har inte kommit några vidare detaljer om spelet och Bethesda meddelar att de kommer att hålla inne med informationen ett tag till.

Under tv-spelens historia har det kommit rätt många Indiana Jones-spel, men det var ett tag sedan den kände arkeologen och äventyren var med i ett spel. Trots att det inte har avslöjats många detaljer är det nästan självklart att fans av tidigare spel kommer att vara intresserade av att pröva det kommande Indiana Jones-spelet.

Här är några exempel på Indiana Jones spel

Raiders of the Lost Arc (Atari 2600: 1982): Det första Indiana Jones-spelet. Du spelar igenom en förkortad version av Indiana Jones and the Raiders of the Lost Arc.

Indiana Jones and the Fate of Atlantis graphic adventure (PC, Amiga, Macintosh, FM Towns: 1992): Ett LucasArt-spel baserat på en Indiana Jones-serietidning. Nazisterna är ute efter ett vapen farligare än atombomben. Indy måste stoppa dem innan de hittar den dödliga hemligheten som sänkte Atlantis.

The Adventures of Young Indiana Jones: Revolution (PC: 2007): Ännu ett LucasArt-spel där du spelar en ung Indy. Det här spelet fokuserar mer på att utbilda spelaren än att berätta en historia.

LEGO Indiana Jones: The Original Adventures (PC, PlayStation 3, Xbox 360, Wii, Macintosh: 2008): LucasArt bestämde sig för att göra ett LEGO-spel där man spelar Indy i de tre första filmerna. Det här spelet fick en efterföljare 2009, LEGO Indiana Jones 2: The Adventure Continues.

///

Håll ögonen öppna för mer information i framtiden!

2 Kommentarer on “Nytt Indiana Jones-spel på gång

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait