Fria Ligan presenterar Coriolis: The Great Dark

Fria Ligan har nu presenterat ett av deras kommande projekt, Coriolis: The Great Dark, som kommer att läggas ut på Kickstarter den 19 mars.

Om Coriolis: The Great Dark

Coriolis: The Great Dark skickar dig till The Lost Horizon, en ödslig del av rymden där en spirande mänsklig civilisation som flytt från krig försöker skapa ett nytt liv i en tuff miljö, samtidigt som de skickar expeditioner ut i rymden för att hitta resurser för deras överlevnad och värdefulla artefakter.

Som upptäcktsresande i dessa bortglömda stjärnsystem kommer spelarna att delta i expeditioner och ge sig in i gamla ruiner efter en sedan länge förlorad civilisation av gudaliknande varelser.

Coriolis: The Great Dark är ett fristående spel, men är också den andliga uppföljaren till Fria Ligans kritikerrosade Coriolis – The Third Horizon, som var Fria Ligans första sciencefiction-rollspel.

Om du redan är intresserad av att ge ditt stöd åt Coriolis: The Great Dark kan du besöka Kickstarters förlanseringssida och registrera dig för att bli meddelad så fort kampanjen går live. Alla supportrar som ger tillräckligt mycket pengar att de når nivåer med fysiska belöningar inom de första 24 timmarna kommer att få ett bonusbelöning som snart kommer att avslöjas. Om projektet blir finansierat kommer alla som stöttat det att få PDF-versionen av spelet månader före det officiella utsläppet.

Om Coriolis – mellan stjärnorna

Det hyllade science fiction-rollspelet Coriolis – Mörkret mellan stjärnorna, den omarbeta versionen av det klassiska rollspelet Coriolis, har beskrivits som Tusen och en natt i rymden och vann ENnies domarnas Spotlight Award 2017 på spelmässan Gencon.

Bege dig till ett avlägset stjärnkluster, en plats som härjats av blodiga konflikter och fruktansvärda krig. I Coriolis – Mörkret mellan stjärnorna kommer du att färdas genom rymden, utforska uråldriga ruiner, lösa mysterier i labyrintiska basarer och engagera dig i de politiska intrigerna på Coriolis-stationen – maktcentret i Tredje Horisonten. Oavsett vad som driver dig och ditt sällskap formar ni ert öde tillsammans. En dag kommer ni kanske att upptäcka sanningen om hotet som ruvar i mörkret mellan stjärnorna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait