Tales From the Loop har evengemang på Alchemy

För inte så länge sedan kom rollspelet Tales From the Loop ut på Alchemy, och nu presenterar hemsidan A Weekend in the Loop, ett evenemang där spelare blir guidade av erfarna spelledare i hur man spelar Tales From the Loop. Eventet håller hus mellan den 7 och 10 mars, och spelare kan anmäla sig på StartPlaying om de är intresserade av att vara med. Du kan vara rutinerad spelare eller total nybörjare: det finns alltid någonting nytt att lära sig. Det finns väldigt få platser på varje session så det är bäst att ni bestämmer er snabbt om detta är någonting ni är intresserade av.

Om Alchemy

På Alchemy finns möjligheten att förhöja rollspelskänslan med hjälp av animerade bakgrunder, specialeffekter, stämningsljud och bakgrundsmusik: allt för att ge spelaren det där lite extra för att få dem att känna att de är en del av världen de spelar i. Det finns även andra rollspel att välja på Alchemy om du inser att Tales From the Loop inte är för dig men fortfarande vill använda Alchemy: några exempel är Nordiska väsen, Ruins of Symbaroum och MÖRK BORG. I framtiden kommer även Coriolis – den tredje horisonten att vara tillgänglig. Läs mer på Alchemys hemsida.

Om Tales From the Loop

Kliv in i slingans värld och möt de fantastiska maskinerna och märkliga bestarna som har kommit för att hemsöka landsbygden. Fly dina vardagsproblem och lös mysterier. Du kommer att bli en del av något meningsfullt och magiskt – men också farligt.

Det prisbelönta rollspelet Tales From the Loop är baserat på den hyllade konstnären Simon Stålenhags verk. Den retrofuturistiska konsten fångar andan av svenska 1980-talsförorter och har spridit sig som en löpeld över hela världen med en unik atmosfär som är både omedelbart igenkännbart och helt främmande. Konstboken Ur Varselklotet har också anpassats till en TV-serie på Amazon Prime Video.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait