Demiplane släpper ALIEN RPG NEXUS

Idag har Demiplane släppt ALIEN RGP NEXUS, den officiella digitala följeslagaren till Fria Ligans hitrollspel ALIEN RPG. I Demiplane kan spelare hitta all information de behöver för att hålla ett ALIEN-äventyr utan att behöva bläddra i en bok så fort de har en fråga om någonting. Dessutom har Demiplane extragrejer för att få ditt äventyr att bli än mer fruktansvärd och fylld med spänning.

ALIENS RPG NEXUS innehåller bland annat:

  • Huvudreglerna för att kunna skapa karaktärer och spela äventyr.
  • Ett toppmodernt system för att skapa karaktärer och interaktiva karaktärsblad.
  • Ett digitalt rollspelskompendium som innehåller alla Karriärer, Varelser, Rymdfordon etc för att göra det lättare än någonsin att hitta vad du behöver för bygga upp ditt äventyr.
  • Artefakter som du kan använda för att få ditt äventyr att kännas ännu mer verkligt.
  • Digitala tärningar.

Gå in på Demiplane för att ta reda på vad mer ALIEN RPG NEXUS har att erbjuda.

Om ALIEN RPG

Rymden är gigantisk, becksvart och inte din vän. Gammastrålar och neutrinoexplosioner från exploderande stjärnor som steker dig levande. Svarta hål som sliter dig i stycken. Tomrummet som får ditt blod att koka och din hjärna att smälta. Försöker du skrika kommer ingen kan höra dig. Håller du andan kommer dina lungor att sprängas. Rymden är dessutom inte så tom som man kunde tro och dess gränser ökar ständigt. Rivaliserande regeringar är i ständigt kallt krig medan giriga företag tävlar om de värdefulla resurserna som existerar i rymden. Kolonister riskerar sina liv för att börja nya liv på nya planeter. Och på varje asteroid gömmer sig monster i skuggorna.

Detta är det officiella ALIEN-rollspelet. Ett universum av kroppsskräck och balansgång mellan företag, där syntetiska människor leker Gud medan rymdarbetare och soldater blir värdar till monster. Det är ett oförlåtligt universum och när du dör kommer det inte ens att märka det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait