Lär dig att spela Tales From the Loop på Alchemy!

Vill du möta enorma maskiner och konstiga bestar? Vill du fly från dina vardagsproblem och lösa mysterier? Är du en content creator eller spelledare som vill lära dig att spela Tales From the Loop RPG på Alchemy inför den officiella releasen?

Just nu erbjuder Fria Ligan och Alchemy Virtual Tabletop dig en möjlighet att kliva in i den Simon Stålenhags fantastiska värld på ett sätt du aldrig gjort förut. Utforska det 80-tal som aldrig hände på världens första VTT byggt specifikt för att ge en så cinematisk upplevelse som möjligt utan att det överger den fria-teaterkänslan som alla rollspel använder sig av. Lyssna på Dan och Vinny från Alchemy-teamet när de i sin workshop går igenom hur du kommer igång med att bygga fängslande scener på Alchemy för Tales From the Loop. Klicka här för att läsa mer om workshopen, som är helt gratis att delta i.

På Alchemy finns möjligheten att förhöja rollspelskänslan med hjälp av animerade bakgrunder, specialeffekter, stämningsljud och bakgrundsmusik: allt för att ge spelaren det där lite extra för att få dem att känna att de är en del av världen de spelar i. Det finns även andra rollspel att välja på Alchemy om du inser att Tales From the Loop inte är för dig men fortfarande vill använda Alchemy. Läs mer på Alchemys hemsida.

Om Tales From the Loop

Kliv in i slingans värld och möt de fantastiska maskinerna och märkliga bestarna som har kommit för att hemsöka landsbygden. Fly dina vardagsproblem och lös mysterier. Du kommer att bli en del av något meningsfullt och magiskt – men också farligt.

Det prisbelönta rollspelet Tales From the Loop är baserat på den hyllade konstnären Simon Stålenhags verk. Den retrofuturistiska konsten fångar andan av svenska 1980-talsförorter och har spridit sig som en löpeld över hela världen med en unik atmosfär som är både omedelbart igenkännbart och helt främmande. Konstboken Ur Varselklotet har också anpassats till en TV-serie på Amazon Prime Video.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait