Meteor Tales – Age of Grit är ute på Kickstarter

Meteor Tales – Age of Grit är ett helt nytt rollspel skapat av Angelos Kyprianos, som även har skapat Meteor Tales & Grimstone. Age of Grit erbjuder ett unikt rollspelssystem och en fascinerande fantasyvärld som kommer att fängsla spelarna redan under första sessionen.

Detta är andra gången Kyprianos har lagt upp projektet på Kickstarter. Några anledningar för detta är att folk hade sagt att de ville ge pengar när kampanjen redan hade slutat, han hade tid över att förbereda ytterligare 3 extra böcker, och att han fick ett bättre erbjudande på publiceringen och därför kan sänka priserna lite.

I Meteor Tales – Age of Grit kommer du:

  • att använda ”Grit”-systemet, som har en enkel men ändå dynamisk design som lårer dig justera olika aspekter av din karaktärs handlingar med hjälp av så kallade ”Grit”-attribut. Din ”Grit”-poäng har en effekt på allt från din hälsa till dina attacker, och ger rollspelet ett spännande element av strategi till ditt sätt att spela.
  • att kunna forma din karaktär utan några gränser. Det finns inga klasser i Age of Grit och därför kan du bygga upp din karaktär på ett sätt som följer din berättelse utan att regler kommer i vägen.
  • uppleva ett effektivt flöde i din session. Rollspelet är designat för att göra det så lätt som möjligt att helt enkelt kasta sig in rollspelet utan att behöva memorera en massa komplicerade regler.
  • uppleva dynamiska strider där du kan använda din omgivning till din fördel. Med ”Grit”-systemet får du strider som kan skilja sig enormt från varandra beroende på hur spelarna använder sina ”Grit”-poäng. Dessutom kommer spelarna att kunna använda stridens miljö och omgivning till sin fördel, vilket ger striderna ännu ett lager av strategi.

///

Om du är intresserad av att stödja Meteor Tales – Age of Grit kan du klicka här för att komma till dess Kickstarter.

1 Kommentar on “Meteor Tales – Age of Grit är ute på Kickstarter

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait