Fria Ligan har släppt Dragonbane Bestiary

Nu har Fria Ligan äntligen släppt Dragonbane Bestiary, en monsterbok fylld av alla de monster och raser som du kan stöta på när du spelar Dragonbane.

Om Dragonbane Bestiary

Åh, kommer ingen god gärning att förbli ostraffad? Jag antar att tiden får utvisa, men just nu ser det verkligen mörkt ut. Jag har vandrat, ridit, klättrat, krupit och simmat över hela världen; Jag har pratat med alla slags varelser, observerat, analyserat och registrerat nästan allt som är värt att veta om alla världens raser. Och ändå är jag här, otackad och hukad i en gudsförgäten springa, jagad av flera av de varelser som jag nådigt har tagit med i min katalog. Vad häpnadsväckande oförskämt!

– Theodora Sneezewort

Bestiary innehåller inte mindre än 63 varelser, var och en med bilder och information, ett exempel på en random encounter och tips om hur spelledaren kan använda dem i kampanjer. Bland dessa fantastiska varelser finns det nio nya spelbara raser, var och en med sina egen unika förmågor.

Boken är illustrerad av de rutinerade konstnärerna Johan Egerkrans och David Brasgalla. Boken finns tillgänglig både i en standardutgåva och i en premium Collector’s Edition med konstläderomslag och guldfolietryck.

Bestiary har släppts tillsammans med ett komplett Standee Set av kartong för varelserna i Bestiary som du kan använda på stridskartor, som du dock måste köpa separat.

Förutom Dragonbane Bestiary har Fria Ligan dessutom släppt en efterfrågad inbunden version av Dragonbanes regelbok. Denna version av regelboken finns även den i standardutgåva och en premium Collector’s Edition med konstläderomslag och guldfolietryck. Innehållet i regelboken är densamma som regelboken som följer med Dragonbane Core Set, med undantaget att det även innehåller ett introduktionsäventyr – ”The Castle of the Robber Knight”.

///

Vare sig det är Dragonbanes Bestiary eller regelboken som du är intresserad av att köpa kan du hitta båda på Fria Ligans webbutik.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait