Dragonbane: Bestiary kommer ut den 27 februari

Efter lång väntan kommer Dragonbane: Bestiary ut den 27 februari på Fria Ligans webbutik.

Om Dragonbane: Bestiary

Åh, kommer ingen god gärning att förbli ostraffad? Jag antar att tiden får utvisa, men just nu ser det verkligen mörkt ut. Jag har vandrat, ridit, klättrat, krupit och simmat över hela världen; Jag har pratat med alla slags varelser, observerat, analyserat och registrerat nästan allt som är värt att veta om alla världens raser. Och ändå är jag här, otackad och hukad i en gudsförgäten springa, jagad av flera av de varelser som jag nådigt har tagit med i min katalog. Vad häpnadsväckande oförskämt!

– Theodora Sneezewort

Bestiary innehåller inte mindre än 63 varelser, var och en med bilder och information, ett exempel på en random encounter och tips om hur spelledaren kan använda dem i kampanjer. Bland dessa fantastiska varelser finns det nio nya spelbara raser, var och en med sina egen unika förmågor.

Boken är illustrerad av de rutinerade konstnärerna Johan Egerkrans och David Brasgalla. Boken kommer att finnas tillgänglig både i en standardutgåva och i en premium Collector’s Edition, med ett konstläderomslag och guldfolietryck.

Bestiary kommer att släppas tillsammans med ett komplett Standee Set av kartong för varelserna i Bestiary för användning på en stridskarta, som du kan köpa separat.

Dragonbane Bestiary och Standee Set går att förbeställa på Fria Ligans webbutik. Förbeställningar kommer att ge omedelbar tillgång till den fullständiga PDF-filen av boken.

Förutom Dragonbane Bestiary kommer Fria Ligan dessutom att släppa en efterfrågad inbunden version av Dragonbanes regelbok. Denna version av regelboken kommer även den att finnas i standardutgåva och en premium Collector’s Edition, som kommer att ha konstläderomslag och guldfolietryck. Innehållet i regelboken är densamma som regelboken som följer med Dragonbane Core Set, med undantaget att det även innehåller ett introducionsäventyr – ”The Castle of the Robber Knight”. Precis som Bestiary är regelboken just nu tillgänglig att förbeställa på Fria Ligans webbutik.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait