Moria – Through the Doors of Durin ute på Kickstarter

Moria – Through the Doors of Durin finns nu på Kickstarter. Boken är en episk kampanjexpansion till den flerfaldiga prisbelönta andra upplagan av The One Ring-rollspelet som låter spelarna uppleva djupet av Khazad-dûm. Detta kompendium kommer också att skapas i en version för 5E-utgåvan The Lord of the Rings-rollspelet, under titeln Moria – Shadow of Khazad-dûm. Moria – Through the Doors of Durin är skriven av den rutinerade författaren Gareth Hanrahan.

Om boken finansieras framgångsrikt kommer alla supportrar att få tidig tillgång till PDF-versionerna av Moria – Through the Doors of Durin eller Moria – Shadow of Khazad-dûm 5E långt innan det officiella utsläppet.

Handling

Under lång tid var Dwarrowdelfs stora stad säte för dvärgkungarna, och de var rika på både guld och mithril. Men för tusen år sedan kravlade en balrog upp från Morias djup och drev bort dvärgarna från deras hallar. Staden föll i mörker och blev en hemvist för både orcher och troll. Otaliga orcher omkom dock i Slaget mellan de fem arméerna. Kanske ligger Durins hallar tomma än en gång. Kanske finns det högar med skatter som väntar på att bli hittade. Kanske glimmar mithril fortfarande i gruvorna under Caradhras. Ta steget ner i de mörka gruvorna och se för er själva!

Moria – Through the Doors of Durin inkluderar:

  • At the Gates, The Trumpets Ring, som innehåller information om rivaler och allierade i jakten på Morias skatter, såväl som en historia om dvärgstaden från dess grundande till dess fall.
  • Journeys in the Dark, som innehåller reseregler anpassade för underjordisk utforskning, Moria-specifika åtaganden och råd om att köra spel och kampanjer i staden.
  • Fell Foes, som listar orcherna och andra fiender som kan hittas i staden och regler för att riskera ett möte med balrogen som drev bort dvärgkonungarna.
  • Dvärgarnas herrgårdar, den största delen av boken, som beskriver landmärken och faror i de olika regionerna i Moria.

///

Om du är intresserad av att backa Moria – Through the Doors of Durin kan du klicka här för att komma till deras Kickstarter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait