Dragon Age: Dreadwolf får ny trailer

BioWare har släppt en ny trailer till Dragon Age: Dreadwolf. Trailern visar inga spelmoment, utan går istället in på bakgrundsberättelsen och motivationen bakom Solas, även kallad Fen’harel, The Dreadwolf.

Handling

För alla har spelat Dragon Age är det inte konstigt att höra att det är Varric Tethras, älskad följeslagare i både Dragon Age II och Dragon Age Inquisition, som berättar Solas historia. Varric berättar hur han lärde känna Solas som en fundersam magiker som var besatt av meningen bakom drömmar, men att det sedan visade sig att Solas gömde en helt annan person under ytan. Fen’harel, som kallades för The Dreadwolf av sina fiender, var en rebelledare som för länge sedan slogs mot de andra alviska gudarna och i hans sista slag mot dem lyckades han försegla dem genom att sätta upp en barriär, som i sin tur gjorde att nästan allt folk blev avskurna från magi. Nu, år efter att ha förrått sina vänner i inkvisitionen, har han återvänt för att förstöra barriären och förgöra världen.

Dragon Age Day

BioWare släppte trailern som en liten extra godbit för att fira Dragon Age Day, som är den 4 december varje år. Förutom trailern delade de med sig av några nya affischer till den kommande animerade Netflix-serien Dragon Age: Absolution, som kommer ut den 9 december. Det är inte bekräftat om de kommer att ha någonting mer att visa under The Game Awards eller om detta är deras sista nyheter för året 2022.

Året 2022

2022 har varit ett intensivt år för de som jobbar på Dreadwolf: det var i februari som BioWare meddelade att spelet äntligen hade gått i produktion, det var i juni som de meddelade att spelet skulle ha namnet Dreadwolf och slutligen var det i oktober som de meddelade att spelet hade nått Alpha och nu kunde spelas färdigt från början till slut.

///

Håll ögonen öppna för fler nyheter om Dragon Age: Dreadwolf i framtiden!

1 Kommentar on “Dragon Age: Dreadwolf får ny trailer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait