Anima: Song from the Abyss finns ute på Kickstarter

Anima: Song from the Abyss är ett action role-playing game (ARPG) med hack n’ slash-element. Spelet är skapat av Anima Project, en indiestudio som även har skapat bokserien Anima: Beyond Fantasy, brädspelen Anima Tactics och Shadow of Omega, samt TV-spelen Anima: Gates of Memories och Nameless Chronicles. De planerar att släppa Anima: Song from the Abyss på Steam, PlayStation-konsoler, Xbox-konsoler och (kanske) Nintendo-konsoler i framtiden. Just nu försöker de sponsra spelet på Kickstarter.

Anima Project säger att deras största inspirationskällor för Anima: Song from the Abyss har varit Nier Automata, Zelda, DMC och The Witcher, som om du är ett fans av någon av dessa serier är spelet definitivt någonting att hålla ögonen på.

Handling

Under dess resa kastas en zeppelinare från Imperiet in i kaos när dess besättning blir attackerad av tre övernaturliga varelser som är ute efter att stjäla farkostens mystiska frakt: en monolit från Solomon, en uråldrig civilisation som inte existerar längre.

I ett desperat försök att stoppa förövarna släpper den sista överlevande riddaren, Soren, lös en enigmatisk varelse som var fängslad inuti artefakten. Varelsen, vars namn är Noein, gör en deal med Soren: om hon hjälper honom och de få överlevande som finns kvar på zeppelinaren så måste han ta henne till Avgrundets hjärta och ta reda på varför hon fängslades där.

Detta är början på en resa som kommer att ta dem djupt ner i Solomons ruiner. Där måste de upptäcka hemligheten bakom civilisationens kollaps om de inte vill att resten av världen ska lida samma öde.

I Anima: Song from the Abyss kommer du:

  • att skifta mellan riddaren Soren och varelsen Noein, var och en med sina egna unika färdigheter och spelstil.
  • att utforska en gigantisk värld fylld av mysterier och pussel, en värld där du är fri att gå vart du vill.
  • träffa en massa intressanta karaktärer som kommer att bli både vänner och fiender under din resa.
  • slåss mot varelser och bossar som testar all din skicklighet.

///

Om du är intresserad av Anima: Song from the Abyss kan du klicka här för att komma till dess Kickstarter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait