Fria Ligan släpper They Grow Up So Fast

Idag har Fria Ligan släppt They Grow Up So Fast, den nya expansionen till det prisbelönta rollspelet Tales from the Loop. Den finns att köpa på Fria Ligans webbutik, i rollspelsbutiker över hela världen och som PDF på DriveThruRPG.

Handling

Allt förändrades den ödesdigra dagen. När jag ser tillbaka så vet jag att vad vi gjorde förändrade våra liv för alltid. Himlen sprack och något märkligt kravlade fram ur sprickan. Det var ett äventyr som visade oss hur lite vi visste om vårt universum. Det var läskigt och ändå magiskt. Jag önskar att vi kunde göra det igen.

I dessa fyra äventyr, som tillsammans bildar en kampanj som sträcker sig över ett år, kommer barnen att behöva testa sina gränser. När en vanlig campingresa spårar ur totalt kommer de att upptäcka att vänner kommer i alla storlekar och former, till och med från andra världar. Tillsammans kommer de att ge sig ut på ett äventyr de aldrig kommer att glömma.

  • En kampanj i fyra delar som äger rum vid den engelska slingan i Norfolk Broads.
  • Omfattande information om Norfolk Broads slinga och området däromkring.
  • Tips på hur du sätter kampanjen i de svenska och amerikanska looparna.
  • Ny konst, kartor och broschyrer.

Tales from the Loop-rollspelet

Kliv in i slingans fantastiska värld och möt de fantastiska maskinerna och märkliga bestarna som har kommit för att hemsöka landsbygden. Fly dina vardagsproblem och lös mysterier. Du kommer att bli en del av något meningsfullt och magiskt – men också farligt.

Det prisbelönta rollspelet Tales From the Loop är baserat på den hyllade konstnären Simon Stålenhags verk. Den retrofuturistiska konsten fångar andan i svenska 1980-talsförorter och har spridit sig som en löpeld över hela världen med en unik atmosfär som är både omedelbart igenkännbart och helt främmande. Konstboken Ur Varselklotet har också anpassats till en TV-serie på Amazon Prime Video.

1 Kommentar on “Fria Ligan släpper They Grow Up So Fast

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait