Ananki Game Studio släpper snart The Fate of Baldr på Steam

Den norska indiespelsstudion Ananki Game Studio har avslöjat att deras nya spel The Fate of Baldr snart kommer att lanseras på Steam.

Följ med vikingarna på ett episkt äventyr i Tower Defence! Försvara ditt skepp mot mytiska bossar samtidigt som du samlar resurser och uppgraderar färdigheter. Strid ensam eller gå samman med vänner i onlinelägen för en resa i strategi, erövring och seger. Säkerställ ditt vikingaskepp genom att avvärja vågor av varelser och gudar inspirerade av nordisk mytologi.

Börja din resa och önskelista The Fate of Baldr nu på Steam. Gå med i Ananki Game Studio på Discord och följ dem på sociala medier: Facebook, Twitter, TikTok, YouTube och Instagram. Du kan även besöka deras hemsida för mer information om företaget och deras två spel, Fandus och The Fate of Baldr.

Kommentar från Ananki Game Studio

”Att arbeta med ’Fate of Baldr’ har varit en otrolig resa för oss hittills. Inspirerad av nordisk mytologi och old school sci-fi har vi skapat ett unikt universum där vikingar utmanar gudarna från de nio världarna. Vi har lagt våra hjärtan och själar i detta projekt, och vi är mycket glada över att dela vår vision med allmänheten.”

I The Fate of Baldr kan du:

  • Optimera din försvarsstrategi genom att placera ett brett utbud av torn på nyckelpositioner.
  • Konfrontera fiender med både närstrids- och distansvapen
  • Samla resurser för att uppgradera ditt skepp, torn, vapen och utrustning.
  • Uppleva stridens spänning som ensam spelare eller gå samman med andra i onlinelägen, och välj mellan fyra distinkta och unika klassalternativ.

Ananki Game Studio

Ananki Game Studio är en indiespelsutvecklingsstudio med 3 heltidsanställda baserade i Oslo, Norge. Teamet består av André (VD/programmerare), Asia (2D-artist) och Anders (3D-artist/programmerare). Alla har över 10 års tidigare erfarenhet av programmering, 2D-art och 3D-modellering. De har arbetat med spelutveckling på heltid sedan 2020.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait