Nu kan du förbeställa The Lost Mountains Saga

Fria Ligan meddelar att det nu är möjligt att förbeställa The Lost Mountains Saga, den senaste expansionen till deras prisbelönade rollspel Vaesen – Nordic Horror Roleplaying. Expansionen är skriven av skådespelaren och podcastaren Ellinor DiLorenzo, och är illustrerad av konstnärerna Johan Egerkrans och Anton Vitus.

Du kan förbeställa The Lost Mountains Saga här.

The Lost Mountains Saga

Expansionen The Lost Mountains Saga är en kampanj bestående av fem mysterium där du kommer att utforska uråldriga myter och gamla nordiska folksagor, bli indragen i sociala intriger och möta fasor bortom dina vildaste mardrömmar.

Chapter 1: Duty and Despair

Mystiska olyckor plågar den svenska gruvstaden Falun, och en troende man tar på sig att gå till botten med problemet, som han är övertygad om är resultatet av samhällets moraliskt fördärv och häxkonster. Men något mycket mer ogudaktigt lurar i de mörka grottorna.

Chapter 2: The Beginning of the Fall

En exklusiv bal kommer att hållas på Uppsalas universitet. Det ryktas att någonting kommer att avslöjas på balen, någonting som kommer att skaka om vetenskapskretsar i hela världen. Mitt i all spänning finns det dock alarmerande rapporter om att mentalsjukhuset har börjat bli överfullt på grund av en oförklarlig ökning av inlagda patienter.

Chapter 3: Where the Sun Dies

En ö utanför norra Norges kust har skickat ut nödrop och alla tidigare räddningsförsök har misslyckats. När vintern närmar sig anställer myndigheterna ett team av experter för att upptäcka sanningen om vad som har hänt. Vad som följer är ett av de farligaste uppdrag som sällskapet någonsin har tagit sig an.

Chapter 4: The Prince & the Witch

Det uråldriga vårfirandet av Valborg är snart här, och folk är redo att ha en fötrollande natt. Men inom firandets rika historia i de omgivande skogarna väntar hemligheter på att avslöjas.

Chapter 5: The Lost Mountain Saga

En gammal sten har upptäckts i de mörka grottorna i Abiskoregionen i norra Sverige. Skyddade i tusentals år av varelser som inte längre existerar var dessa heliga stenar aldrig avsedda att upphittas. Den mänskliga nyfikenheten och girigheten leder dock snart till att den grävs upp helt, utan någon hänsyn till de potentiella risker eller konsekvenser som kommer att följa.

1 Kommentar on “Nu kan du förbeställa The Lost Mountains Saga

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait