Halloween-erbjudande på Vaesen – Nordic Horror Roleplaying!

Fria Ligan har ett särskilt erbjudande under Halloween: under den 30-31 oktober kommer du att kunna ladda ner Vaesen – Nordic Horror Roleplaying gratis på DriveThruRPG. Med tanke på att filen i vanliga fall kostar 250 kr är detta ett erbjudande du definitivt inte vill missa! För er som inte har spelat Nordiska väsen förut är detta även en chans att pröva på någonting nytt utan att behöva betala en krona!

Ladda ner boken gratis här!

Om Nordiska väsen

I de mörka skogarna bortom bergen, vid svarta sjöar i gömda lundar. På din tröskel när du tittar ut genom fönstret. Skuggor som rör sig. Märkliga och förvridna varelser som lurar precis bortom din syn och observerar allt du gör, väntar på att du ska göra ett misstag. Osett av de flesta, men inte av dig. Du ser dem för vad de verkligen är: Väsen.

Nordiska väsen är ett rollspel skrivet av Nils Hintze och är baserad på verk av den svenske illustratören och författaren Johan Egerkrans. I rollspelet ligger fokuset på en mörk, gotisk miljö genomsyrad av nordisk folktro och gamla skandinaviska myter. Spelmekaniken använder en anpassad version av den prisbelönta Year Zero Engine.

2021 vann rollspelet tre ENNIE Awards: en för Bästa monster/motståndare, en annan för Bästa konst, omslag och en tredje för Bästa konst, interiör. Den har för tillfället två expansioner fyllda med mysterium för spelare att lösa: En grym hemlighet och Årstidernas mysterier. Nu i Halloween kommer Fria Ligan även att släppa Sagan om berget som försvann. För de som är mer intresserad av brittisk mytologi finns Vaesen-boken Mythic Britain & Ireland. De flesta böckern finns som både svensk och engelsk version.

Om Fria Ligan

Fria Ligan förlag ger ut skönlitteratur, konstböcker och rollspelsböcker, både i Sverige och internationellt. Några av deras mest kända rollspel är Nordiska väsen, Ur varselklotet, Flodskörden, Svärdets sång, Mutant: År Noll, Coriolis – mörkret mellan stjärnorna, Symbaroum och ALIEN.

///

Om du redan har Vaesen – Nordic Horror Roleplaying finns det säkert andra böcker som du är intresserad av som just nu finns att köpa billigt på DriveThruRPG:s Halloween-rea. Gå till deras hemsida och ta en titt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait