Fria Ligan släpper Twilight: 2000 – Urban Operations

Fria Ligan har idag släppt Twilight: 2000 – Urban Operations, deras första expansion till den nya upplagan av RPG-klassikern Twilight: 2000.

Förutom den fysiska versionen, som innehåller en fullständig PDF, finns det även en färdig innehållsmodul för Foundry Virtual Tabletob tillgänglig. Om du förbeställt den tryckta utgåvan får du 60% rabatt på VTT-modulen; detsamma gäller om du beställer dem tillsammans nu. Från och med idag finns Urban Operations även tillgängligt på DrivethruRPG.

Urban Operations är en massiv moduluppbyggnad som innehåller allt du behöver för att spela i stadsmiljöer. Expansionen är löst baserad på den klassiska modulen Free City of Krakow från den första utgåvan av Twilight: 2000-rollspelet, men är designad för att användas i vilken stadsmiljö som helst.

Expansionen inkluderar nya strids- och reseregler för stadsmiljöer, slagsmål på nära håll, nya organisationer för spelarna att tampas med, nya scenarier att utforska och introducerar det nya handlingskonceptet för att skapa längre berättelser. Den beskriver också de två exempelstäderna Krakow och Karlsborg i text och kartor.

Expansioner innehåller:

  • En 96-sidig bok fylld med nya regler och spelmaterial
  • 16 nya möteskort som kan användas i vilken stad som helst
  • 10 modulära stridskartor för stadsmiljöer
  • 4 modulära stridskartor för strid på nära håll
  • 4 stridskartor för scenarier, varav två är för närstrider.
  • 54 brickor man kan sätta ut på kartorna för att symbolisera skräp, sandsäckar, vilken våning spelarna är på, blockader och öppningar
  • En dubbelsidig, helfärgad stadskarta till exempelstäderna Krakow och Karlsborg (558×432 mm) med resevägarna utritade
  • En dubbelsidig, helfärgad stridskarta till slottet Wawel i Krakow och Karlsborgs fästning

///

Om du är intresserad av att köpa Twilight: 2000 – Urban Operations kan du klicka här för att komma till Fria Ligans hemsida. Om du inte har spelat Twilight: 2000 förut är det även här du kan hitta bland annat huvudregelboken (i vanlig eller deluxe-version), rollspelsskärm, tärningsset, vapenkort och en Player’s Handbook.

1 Kommentar on “Fria Ligan släpper Twilight: 2000 – Urban Operations

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait