Nu kan du förbeställa Tales of the Lone-lands på Fria Ligans hemsida

Fria Ligan har precis gjort det möjligt för dig att förbeställa det nya äventyrskompendiet Tales From the Lone Ranch. Kompendiet är också tillgängligt till The Lord of the Rings-rollspelet, 5E-anpassningen av The One Ring, under titeln Tales From Eriador. Där kan du även hitta Ruins of Eriador, 5E-anpassningen av Ruins of the Lost Realm, som tidigare släppts för The One Ring. Klicka här för att komma till Fria Ligans hemsida.

Alla förbeställningar ger omedelbar tillgång till de fullständiga PDF-filerna för dessa tillägg, månader innan den officiella lanseringen nu i höst. Om du upptäcker några fel i PDF-filerna kan du rapportera dem här.

Om Tales of the Lone-lands och Tales From Eriador

”Nu hade de gått långt in i The Lone Lands. Inget folk, inga gästgiverier, och vägarna blev allt sämre ju längre in i landet de gick. Framför dem låg mörka kullar, täckta av döende träd. På några av dem fanns fortfarande gamla slott omringade av en aura av lömskhet, precis som om de hade byggts av onda människor.”

Äventyrskompendiet Tales From the Lone-Lands och dess 5E-anpassning Tales From Eriador innehåller:

  • A Troll-Hole, If Ever There Was One och Kings of Little Kingdoms, som är relativt fristående äventyr, men som fortfarande antyder om den växande faran i Mordor.
  • I Messing About In Boats får spelarna träffa en av Brödraskapets medlemmar på ett väldigt oväntat sätt!
  • Not To Strike Without Need och Wonder of the Northern World, som följer den långsamma infiltrationen av fiendens spioner.
  • The Quest of Amon Guruthos, där hjältarna får utmaningen att bekämpa en uråldrig ondska.

Om Ruins of the Lost Realm och Ruins of Eriador

Utgivningarna Ruins of the Lost Realm och dess 5E-anpassning Ruins of Eriador innehåller:

  • Chapter 1: Fog Over Eriador, som ger en beskrivning av de regioner som en gång var en del av kungariket Arnor, med fokus på staden Tharbed.
  • Chapter 2: A Gathering Storm, some förser spelledaren med en uppsättning narrativa element som syftar till att bygga en möjlig framtid för landet Eriador som helhet, inklusive beskrivningen av många hotande hot, spelledarkaraktärer och deras agendor.
  • Chapter 3: Landmarks, som lägger till tolv intressanta platser i stil med de som presenteras i huvudboken. Dessa platser är både ”historiska” platser som nämns i Sagan om ringen-böckerna eller Hobbiten och platser som har skapats specifikt för spelet.

1 Kommentar on “Nu kan du förbeställa Tales of the Lone-lands på Fria Ligans hemsida

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait