The Gardener’s Guide to Gaming finns nu på Kickstarter

Matthew Cavanaugh, en av skaparna bakom The Botanical Beastiary, har lagt ut sitt senaste projekt på Kickstarter. Projektet heter The Gardener’s Guide to Gaming och är ett rollspelshjälpmedel som kan användas med 5e och Pathfinder 2e. Denna växtcenterade bok kommer att introducera nya växter till din värld, ge er nya monster att slåss mot, nya Spells och en ny Ancestry. Bilderna i boken är målade av ett team lett av Sita Duncan, som också gjorde illustrationerna i The Botanical Beastiary. Boken utgivs av Inky Cap Press, som är ett helt nytt förlag ägd av Cavanaugh.

Handling

I Gardener’s Guide to Gaming får vi följa med Trädgårdsmästaren på hennes äventyr. Vart hon än har gått har hon dokumenterat alla växter hon stött på i sin journal. Det är denna journal du håller i. Journalen innehåller hennes notiser om växterna, hur dessa används i naturmagi och de fascinerande människor som lever i harmoni med naturen.

The Gardener’s Guide to Gaming innehåller:

-1 ny Ancestry

-2 nya Versatile Heritages

-1 ny Class

-2 nya Archetypes

-10 nya varelser

-10 nya NPC

-30 nya Spells

-30 nya föremål

Dock finns det en chans att innehållet kommer att dubblas beroende på hur många av målen som nås. Om dessa mål kan du räkna med ännu fler Spells, föremål, Ancestries, NPC:er och Familiars. DE flesta av dem finns redan att läsa om på deras Kickstarter-sida, men de kommer att lägga till ännu fler i framtiden om projektet får de pengar det behöver. Optimalt siktar Cavanaugh på en bok med runt 150 sidor av innehåll.

5e- och Pathfinder 2e-versioner

Trots att finns skillnader mellan 5e- och Pathfinder 2e-systemen kommer båda versionerna av boken att innehålla samma innehåll. Det enda skillnaderna kommer att vara små rättelser för att passa vars systems regler på bästa sätt. Därför kan 5e-spelare se fram emot att få motsvarigheterna till Heritages och Archetypes, trots att 5e inte använder sig av dessa termer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait