League of Legends får en ny champion – K’Sante

League of Legends har precis presenterat en ny champion, K’Sante, som kommer att bli tillgänglig i en snar framtid.

Om K’Sante

K’Sante är en av sitt folks främsta hjältar, en mäktig väktare som bär vapen formade från ett apexrovdjur han en gång besegrade. Han dominerar varje strid han deltar i med sitt skarpa omdöme och inre eld. Hans vapen fungerar både som sköld och svärd, och är kapable att strimla sönder gigantiska motståndare som andra inte ens vågar stå emot. I LoL är K’Sante en tankchampion vars fokus är att stå framför de andra i sitt lag och hantera de största hoten som det andra laget har att erbjuda.

Trotsigt och modigt slåss K-Sante mot kolossala bestar och skoningslösa Ascended för att skydda sitt hem Nazumah, en åtrådd oas mitt i Shurimas sandlandskap. Men efter att ha hamnat i ett våldsamt gräl med sin före detta partner inser K’Sante att han måste lära sig att hantera sin extrema vilja att alltid vinna. Det är endast då han kan undvika att falla offer för sin egen stolthet och finna den visdom han behöver för att besegra de grymma monstren som hotar hans folk.

Design skapad i samarbete med Lil Nas X

Prestige-versionen av K’Santes grunddesign, Empyrean K’Sante, har varit ett samarbete mellan Riot Games och sångaren Lil Nas X. Detta är det första skinnet till LoL som Riot Games har designat tillsammans med en annan person, vilket gör den väldigt unik.

Både K’Sante och hans Empyrean K’Sante-skin har precis kommit ut på PBE (Public Beta Environment) och båda kommer att släppas över hela världen den 3 november, men kommer inte att kunna låsas upp förrän den 14 november. Du kommer inte att kunna köpa skinnet för riktiga pengar, utan måste istället tjäna 2 000 Worlds 2022 tokens när du spelar LoL eller Teamfight Tactics för att kunna låsa upp skinnet permanent.

1 Kommentar on “League of Legends får en ny champion – K’Sante

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait