Ruins of the Lost Realm släpps den 25 oktober

Fria Ligans Ruins of the Lost Realm, The One Rings första expansion, kommer ut den 25 oktober. Du kan redan nu förbeställa expansionen, vilket direkt ger dig tillgång till en PDF-version av boken. Fria Ligan har dessutom börjat skicka ut bokexemplar till de som backade dem på Kickstarter, och om du är en av dem och din bok inte har kommit än: var lugn, den är på väg och kommer vilken dag som helst.

Handling

Med The One Ring är det din tur att utforska Midgård. Du kommer att resa runt landet i jakt på ledtrådar om Skuggans återkomst och kommer att ha en chans att ta del av kampen mot fienden…

Året är 2965 i den tredje åldern och Skuggan håller på att återvända. Rykten om märkliga händelser utanför civilisationens gränser sprider sig snabbt och ibland når de individer som kan känna igen den mörka sanningen. Du är del av en grupp av äventyrare som söker efter sitt nästa äventyr. Rastlösa krigare, nyfikna akademiker och vandrare som alla är ivriga att söka efter det som förlorats eller utforska det som blivit bortglömt av resten av världen.

Tillsammans vandrar ni till Eriador. Det är här som Den enda ringen sover, ett frö från det förflutna som en dag kommer att leda världen till öppet krig mot den återvändande Skuggan. Fienden är i rörelse och röken har återigen börjat bolma från Domedagsberget i landet Mordor…

Expansionen innehåller:

Chapter 1: Fog Over Eriador erbjuder en beskrivning av regionerna som för länge sedan var del av kungariket Arnor, med fokus på staden Tharbad.

Chapter 2: A Gathering Storm ger spelledaren extra historiehjälpmedel för att fylla ut sina äventyr, bland annat beskrivningar av många av Eridors överhängande faror och nya spelledarkaraktärer samt deras agendor.

Chapter 3: Landmarks lägger på tolv nya intressanta platser att besöka till kartan som finns i huvudboken. Dessa platser beskriver både historiska platser som nämns i The Lord of the Ring eller The Hobbit medan andra har skapats just till det här rollspelet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait