Lying Pirates har lagts ut på Kickstarter

Nordic Pirates Games har precis lagt ut sitt senaste tärningsspel Lying Pirates på Kickstarter. Ladda din pistol och gör dig redo att belägra Skull Islands stränder. I detta taktiska tärningsspel kommer du att behöva all din list för att ta hem segern. Men kom ihåg – varje tärningskast kan vara ditt sista!

I Lying Pirates värld tävlar du mot modiga seglare och blodtörstiga pirater. Du planerar, lurar och rånar under din resa från Port Royal till Det förbjudna templet, allt medan du gör ditt bästa för att undvika de många farliga varelser, människor och fällor som står i din väg.

Lying Pirates spelmekanik är inspirerad av andra klassiska blufftärningspokerspel. Nordic Pirate Games har tagit de bästa delarna och kombinerat dem med några nya regler för att ge spelarna en spelupplevelse som är snabb, underhållande och lätt att spela. Med dessa brickor, actionkort, specialtärningar och mer ger Nordic Pirate Games spelarna ett helt nytt sätt att spela blufftärning. Lying Pirates har över en miljon möjliga kartkombinationer som alla leder till helt unika spelupplevelser.

En runda består av tre faser

Fas 1: I denna fas gäller det att bluffa dina motståndare så att de gör felaktiga val. Varje spelare gömmer sina tärningar och sedan ska man betta om det man har är lägre eller högre än det som finns på bordet. Detta fortsätter tills någon kallar en av sina motståndare för en lögnare, vilket gör att alla måste visa sina tärningar. För de två spelarna som gått in i ett vad gäller följande: om summan på bordets tärningarna är lika eller högre än den anklagades tärningar förlorar hen; men om summan är mindre än hens summa så är det den anklagade som vinner. Den som förlorar får inte vara med i den andra fasen.

Fas 2: Om du överlever fas 1 är det nu dags att ge sig ut på haven och slåss. Alla de som överlevde får segla 1-2 steg fram på kartan. Spelarna använder Krigstärningarna för att slåss över händelsen som deras skepp landar på. Vinnaren får uppleva händelsen, men var beredd på att händelsen antingen kan hjälpa eller stjälpa dig.

Fas 3: Använd dina kort för att attackera de andra spelarna eller plocka upp förnödenheter. Var dock försiktig: du kan bara spela ett enda kort under denna fas, så välj omsorgsfullt.

///

Om du vill veta mer om Lying Pirates kan du gå in på dess Kickstarter här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait