Nytt till GeForce NOW

Nu finns det goda nyheter till alla GeForce NOW-medlemmar!

Logitech G Cloud är den senaste handhållna konsolen som kan hantera GeForce NOW. Konsolen är utvecklad i samarbete med Tencent Games och är en Android-enhet med en 18 cm lång, 1080p 16:9 touchskärm med finjusteringsbara kontroller. Dessutom går det att använda GeForce NOW redan när du tar ut enheten ur lådan.

Men det är inte allt. Portal with RTX följer med GeForce NOW som en gratis DLC till alla Portal-ägare. Detta är en strålföljd remake av Valves klassiker som har blivit ombyggd med ett revolutionärt modd-verktyg som kallas NVIDIA RTX Remix. Förutom Portal kommer även strålföljda versioner av A Plague Tale: Requiem och Warhammer 40,000: Darktide att kunna streamas med GeForce NOW-kvalité nu i november.

Är du redo att krossa Warhammers orkiska horder? Under denna veckan blir Creative Assemblys Total Warhammer-serie del av GeForce NOW-biblioteket, vilket ger ytterligare åtta spel som medlemmar kan streama på alla sina enheter. Här är den totala listan (alla spelen är tillgängliga på Steam):

Blind Fate: Edo no Yami

Construction Simulation

Soulstice

Stones Keeper

Potion Permit

Total War: WARHAMMER

Total War: WARHAMMER II

Total War: WARHAMMER III

Förutom allt detta kommer en ny GeForce NOW-app till PC och Mac att börja säljas nu i veckan som ger extra support till spelarnas streaming. RTX 3080-medlemmar kan nu streama med 16:10 4K ända upp till 60 FPS – perfekt för de medlemmar som använder MacBook-enheter.

Detta är det perfekta tillfället att pröva på att vara medlem i RTX 3080, som låter dig streama spel på 4K 60FPS eller 1440p 120FPS på antingen PC- eller Mac-appar, med ultralåg latens, dedikerade RTX 3080-servrar och möjlighet att kunna streama åtta timmar i rad.

Om du vill veta mer är det bara att klicka här för att komma till NVIDIA:s hemsida.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait