League of Legends och TeamFighter Tactics går in i version 12.18

Riot Games har precis släppt sina 12.18-uppdateringar för League of Legends och Teamfighter Tactics.

League of Legends

Precis som i de föregående uppdateringarna har Riot Games största fokus varit att balansera ut karaktärerna genom att sänka värdena hos övervalda karaktärer och höja värdena hos karaktärer som spelare antingen har missat eller ignorerat i förmån för ’bättre’ karaktärer. Dessa ändringar är dock väldigt små eftersom Riot Games inte vill ändra för mycket på det som redan fastställts i de föregående uppdateringarna.

Karaktärerna Ashe, Hecarim, Kalista, Kayn, Lee Sin, Lulu, Maokai, Miss Fortune, Nocturne, Thresh och Udyr har alla fått sina värden höjda eller sänkta. Vissa av dem har bara fått ändrade basvärden (som t. att deras HP har gått upp eller ner), men andra har även fått sina attackers värden ändrade.

Riot Games har även fixat buggar som observerats i de tidigare versionerna.

Teamfighter Tactics

En av de största nya händelserna i Teamfighter Tactics är att eventet Secrets of the Shallows kommer att börja. Du kan nu följa med Pengu och hans vänner för att karta ut helt nya områden. Äggen som du kan hitta i dessa nya, outforskade områden innehåller de nya varianterna av Hauntling och Silverwing: Infernal, Elder, Ocean, Mountain och Cloud. Detta event är tillgängligt ända tills uppdateringen 12.20 kommer ut.

Förutom detta har även spelets föremål blivit boostade. Föremål som Astral orbs, Cannoneer och Shimmerscale har fått en rejäl boost för att uppmuntra spelare att använda dem mer. Förutom dessa har de andra föremål fått mindre ändringar i sina värden för att balansera spelet ytterligare.

Riot Games har även fixat buggar som observerats i de tidigare versionerna.

///

Här är de fullständiga listorna på ändringarna som gjorts i 12.18-uppdateringarna till både League of Legends och Teamfight Tactics. Båda listorna är på engelska. Håll ögonen öppna för fler nyheter från Riot Games i framtiden!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait